Nicole is het gedrag van Ivan zat

Nicole is het gedrag van Ivan zat

Op het rokersbankje spreekt Nicole haar vriendje aan. Ze is zijn gedrag namelijk helemaal zat. Ze vind dat Ivan een toneelstukje speelt, en had woensdag er ook gewoon iets van kunnen zeggen.

Mijn nekharen gaan recht overeind staan zegt Nicole gefrustreerd. Hoe vaak moet hij zijn nek uit gaan steken dan antwoordt Ivan, doelend op Bjorn. Jullie zijn toch zo begaand met de bv? gaat Nicole verder. Wij zitten daar gaat Ivan verder en voordat wij iets kunnen zeggen steekt iedereen al zijn hand op. Ja antwoordt Nicole, dan zeg je ho ho. Voordat iedereen een go geeft, Bjorn heb je hier even aan gedacht? Want nu spiegel je een beeld voor aan de groep  wat eigenlijk niet klopt. Ivan benadrukt dat dat gesprek al meerdere keren gevoerd is. We hebben daar een hele dag voor gezeten. Verwacht je van de groep dat iedereen weet wat jullie hebben besproken? Ivan reageert er niet op, hij zegt dat Bjorn alles terug kaatste. Zo zei hij ja en jouw throwdown dan? En jouw target dan? Je vraagt mij om mijn f*cking advies gaat Ivan verder, je vraagt mij om mijn mening. Dan geef ik Bjorn mijn mening en alles wat ik zeg is niet goed. Ik kan niets goed zeggen! Nicole antwoordt dat haar maag ervan om draait. Dat is jullie schuld zegt Ivan. Jullie verwachten altijd iets van anderen maar als een andere zijn nek uitsteekt dan wordt er niet naar geluisterd. Laat maar zegt Nicole, het is een eindeloze discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 15:48

    He he Nicole wordt ook eindelijk wakker. Nou doorzetten Nicole, je mening vasthouden en je niet weer laten ompraten door Ivan. Excuses stellen bij Ivan niets voor.

  2. Jan at 15:03

    Altijd kritiek op anderen die Ivan en zelf doen hij helemaal niets om geld binnen te halen. Wat een luie kerel en maar schelden op iedereen. Gooi hem eruit dan wordt de sfeer een stuk beter in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *