Het centraal van 6 augustus

Het centraal van 6 augustus

De bewoners zitten weer bij elkaar om van alles te bespreken. Hier lees je de besproken punten van 6 augustus terug.

Benjamin begint, zaterdag 12 september hebben Gabriëlle en ik een feest voor ogen. Een feest waar Michael Jackson centraal staat. Er is geen investering nodig en het kan op dus zo op de webshop. De bewoners zijn enthousiast. Het feest zal tussen 19:00 en 22:00 uur zijn.

Bas wil graag nog 5 barkrukken voor 5 augustus, hij krijgt hier een go voor. Wim zal deze gaan maken.

Cees de casemanager heeft ook wat te melden. Hij staat op de Utopia courant en had al wat aardig hits. De bedoeling is dat ik intern problemen oplos zoals bijvoorbeeld bij de printer. Ook is de computer nu stuk en moet gemaakt worden. De leverancier is benaderd, de laptop wordt gerepareerd en er komt een leenlaptop. Cees wil mensen uit de buitenwereld helpen door hun problemen op te lossen. Mensen kunnen zich aanmelden, een probleem is niet gek genoeg. Ik neem contact op en beoordeel de zwaarte, tijd en bepaal de prijs. Als het niet lukt hoeft de klant niet te betalen. Mailen kan naar inwoners@talpa.tv

Stefanie wil het over de tattoo’s hebben. Niet alleen Nicole tatoeëert maar ik ook. Ik heb ook een nieuwe tattoo gun en mensen kunnen zich ook bij mij melden voor een tatoeage.

Naomi begint dan over het feit dat deze maand in teken staat van spierziektes. Op de Utopia Courant kun je een stukje lezen. Ook kun je via de webwinkel kaartjes bestellen voor actiedag.

Bjorn vertelt over hoe kan het ook anders, Utopia The Party. Hij vertelt de groep wat er nog allemaal moet gebeuren voordat het feest kan losbarsten. Vrijdag wordt de drank geleverd. Voor die tijd moet het gras nog worden gemaaid, zodat alles netjes is voor de grote dag.

Bas vertelt de groep dat er een nieuw slot moet komen op de deur in het weiland. Stuk breekt namelijk gewoon uit met het huidige slot. Bas vraagt aan Wim of hij een schuifslot wil maken. Dat wilde hij wel doen, alleen moet er eerst wel een slot besteld worden.

Mark is als laatste aan de beurt. Hij maakt de financiële status van Utopia bekend. De B.V. staat momenteel € 4000,- in de min. Dit komt door de voorbereidingen van verschillende evenementen, zoals bijvoorbeeld Utopia The Party.  Daarnaast vertelt Mark dat hij denkt dat er een struikelblok op komst is. Er zijn namelijk nog maar negen kaarten verkocht voor Naomi’s kroegennacht op zaterdag 22 augustus. En ook de Live in de loods met Nick en Simon loopt nog niet denderend. Als deze verkooptrend zich voorzet, dan moeten we misschien overwegen om het evenement te cancellen voegt hij eraan toe. Daarna dreigt er een discussie te ontstaan en sluit uiteindelijk het centraal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Bla Bla Bla at 06:35

  Wat voor een boekhouder is Marc, hij vertelt eerst enthousiast dat ze in de plus staan maar moet dit later weer terug draaien omdat hij de kosten van de Party niet meegenomen heeft, hij spreekt Bjorn daar op aan maar hij is toch zelf de boekhouder en had toch zelf moeten zien dat er nog geen kosten opgenomen waren!! Slecht slecht slecht Marc, ik zou je grote mond maar wat dimmen en wat intensiever met de cijfertjes omgaan.

 2. Therese at 20:58

  HOE KAN MEN IN VREDESNAM VAN EEN PAAR DUIZEND IN DE PLUS NAAR 4 DUIZEND IN MIN , MARK MET ZIJN MOOIE LEES SMERIGE WOORDEN NAAR BJORN TOE UTOPIA THE PARTY BJORN ELKE KEER WEER EEN GROTE BEK GEVEN EN IVAN NET ZO , ZE KUNNEN DE ANDERE EVENEMENTEN ZELF NIET GOED PLANNEN HET ENIGE WOORD WAT ZE NU IN DE MOND NEMEN IS CANCELEN DAT IS LEKKER MAKKELIJK TOCH.
  EN BJORN ALLES OP ZIJN DAK SCHUIVEN EN DAT HIJ NIETS GOED KAN DOEN EN ORGANISEREN LEKKER MAKKELIJK .
  ALS IK VOOR 1 PERSOON RESPECT EN INZET VIND IS DAT BJORN IK MAG DAN HOPEN DAT DE LOODS ZATERDAG 8 AUG. UIT ELKAAR KLAPT DOOR DAT HET EEN GIGANTISCHE FEEST WORD.
  EN DAN NOG WAT LATEN MARK EN BAS HET GELD UIT DE SOK ZOALS HET HOORT TERUG DOEN STAAN ZE BIJNA NIET MEER IN DE MIN MET HUN 135.000 EURO 31 DECEMBER VOOR DE WINNAAR HIJ IS VOLGENS MIJ EEN BEETJE S…X….L GEFRUSTREERD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *