Wie gaan er op wie stemmen?

Wie gaan er op wie stemmen?

Terwijl er nog lekker door gekibbeld wordt over Utopia the party en Bjorn denkt dat hij gesaboteerd wordt (wat Ivan ontkent) besluiten wij het eens ergens anders over te hebben. Aangezien volgende week weer genomineerd kan worden is de grote vraag wie er nou op wie gaat stemmen. Vandaag zijn er weer een aantal gesprekken geweest waardoor er wellicht duidelijk wordt welke bewoner op wie gaat stemmen.

Gina heeft in ieder geval van Bas gehoord dat hij niet op haar gaat stemmen. Naomi twijfelt nog. Gabriëlle denkt te weten tussen wie Naomi twijfelt, Cees, Bas en Stefanie. Nee hoor antwoordt Nicole zij heeft altijd medelijden met oude mannen. Naomi wil niet loslaten tussen wie ze twijfelt, net zoals Benjamin. Op meerdere mensen geeft hij nog wel toe. Nicole zegt het wel zij stemt op Bas. Ze is bovendien zeker dat zij niet op de bank komt. Ik begin net dik te verdienen en ik ben een pretje om mee te leven.

Later hebben ook Gabriëlle, Rob en Ivan het over de nominaties. Gabriëlle vraagt aan Ivan of hij er al uit is. Ivan knikt, tenzij er iets drastisch verandert voegt hij eraan toe. Hij zal voor Naomi gaan. Gabriëlle is verbaasd, ze dacht dat hij voor Bjorn zou gaan. Ivan legt zijn keuze verder uit, als het niet te persoonlijk was, had ik dat gedaan. Maar omdat het nu zo persoonlijk is, doe ik het niet. Naomi doet helemaal niets en is alleen met zichzelf bezig. Ivan heeft het gevoel dat ze achter zijn rug om praat en daarom denkt hij dat zij op hem gaat stemmen. Rob bekijkt het anders, ik zie een jong meisje dat doorgroeit tot vrouw en die eindelijk haar tanden ergens in zet. Rob laat weten dat hij op Gaby stemt.

Gabriëlle wil op Bas en Cees stemmen. Ze wil ook één stem op Stefanie zetten, puur als aanmoediging. Dat is omdat ik haar leuk vindt onderbouwt ze. Ze legt uit dat ze het niet goed kan hebben als mensen alleen met zichzelf bezig zijn. Het is toch een samenleving. Rob begrijpt niet goed dat mensen op Stefanie willen stemmen. Nicole komt er later ook bij zitten en geeft toe ook op Stefanie stemmen. Ze laat gewoon steken vallen aldus Nicole. Ze heeft dat ook al tegen Stefanie verteld en na haar argumentatie kon ze het best begrijpen. Gabriëlle hoopt dan ook dat er een belletje bij Stefanie gaat rinkelen, daarom willen ze op haar stemmen. Rob blijft Stefanie verdedigen en vindt dat vrouwen hard zijn onderling.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:25

  Als ik het artikel goed lees en begrijp, is niemand van plan om op Ivan te stemmen.

  Ik snap dat echt niet. Is er nou werkelijk niemand met ballen die dit aandurft. Ik snap best dat je dan wellicht bij Ivan de komende periode geen leuke tijd meer hebt in Utopia, maar dan nog. Men kan Ivan toch niet gewoon zijn gang laten gaan. Het wordt gewoon tijd voor een wake-up-call, dat ook Ivan beseft dat zijn gedrag niet door de beugel kan.

  Doet men niets, dan vindt en denkt Ivan dat zijn gedrag normaal is en hij er gewoon mee door kan gaan.

  • Anja at 16:51

   Idd niemand durft op de tiran te stemmen, is wel duidelijk dat ze bang zijn,
   In het verleden gingen zulke mensen eruit met stemmen, maar nu???????
   Talpa had wijs moeten zijn en zeggen bij zowel fysiek geweld als heel grof en intimiderend agressief gedrag word je ook uit utopia gehaald.

 2. Toet at 22:11

  Wat een lelijk mens is die Nicole om te stemmen op Bas.Het is net een grote muis die verschrikt kijk .Allemaal op haar stemmen en die enge Ivan.Ze verdient hem

 3. Maria at 20:52

  Nicole zegt dat zij een PRETJE is om mee te leven, , zeker alleem voor Ivan THE KING. Nicole, als je zo gaat praten wordt het tijd te vertrekken, en neem je vriendje mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *