Mark is gefrustreerd

Mark is gefrustreerd

Gaan Mark en Ivan nou wel of niet mee werken aan Utopia the party? In het kantoor spraken zij er kort over. We hebben zaterdag een slecht evenement, dat is een feit zegt Ivan tegen Mark Eigenlijk wil Mark het liefst niet gaan werken en gewoon feest gaan vieren, maar dat ziet Ivan niet zo zitten. Ivan wil tot zes uur werken en daarna pas feest gaan vieren. Mark kan zich hier ook wel in vinden en het lijkt hem een goed idee. Hoe dat verder af zal lopen zien we zaterdag…

Wat later ligt Mark op bed, hij is gefrustreerd en lucht zijn hart bij bij Gina. Zijn frustraties komen puur door het feit dat Bjorn het feest er gisteren doorheen heeft gedrukt. Hij voelt zich er rot over en Gina begrijpt dat volledig. Mark heeft zichzelf geprobeerd af te leiden, ik ben lekker de cijfers ingedoken, maar ook dat heeft niet echt geholpen. Er zou namelijk een boost komen volgens Bjorn nu het feest is bevestigd, maar daar is nog niets van te merken. En dan heeft Bjorn ook nog de BV-vergadering afgezegd.

Gina probeert Mark voorzichtig op andere gedachten te brengen. En zegt het klinkt misschien dom hoor, maar zoals hij het bracht we maken hier geen verlies door. Maar dat helpt Mark niet en antwoordt het gaat ten eerste om het forceren en om het hele voortraject. Omdat hij gewoon geen ene snars heeft uitgevoerd. Mark moest Bjorn steeds achterna zitten, legt hij uit. Dingen die niet werkten, vertelde hij niet. Het gaat hem er alleen maar om dat die Party doorgaat gaat hij verder. En dan komt ie zielig naar me toe het voelt alsof je een mes in m’n rug gestoken hebt. Nee, eigenlijk is het andersom. Je zou geen go vragen. Het houdt een keer op. En daardoor wil Mark na het feest nadenken wat hij wil met de BV. Wat bedoel je vraagt Gina. Mark antwoordt mijn eigen plan trekken. I’ll let you know…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Horten at 19:37

    Mark,kap met die Gina.Ze wilt geen relatie met je.Bas had gelijk Gina,doet net een klein kind.Ze wilt geen vastigheid in Utopia.Als ze sex wilt weet ze je wel te vinden en als ze kapper spullen nodig heeft is ze lief voor je.Dat mens weet zelfs niet wat ze wilt.Ze wilt afvallen maar drinkt pap .Pap maakt dik.Waar is je eigen waarde Mark.Gina wilt niet met je verder vandaar dat ze moest gaan plassen ,alleen om jouw te ontlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *