Ivan moet Utopia the party loslaten

Ivan moet Utopia the party loslaten

We blijven er inderdaad maar over schrijven, Utopia the party. Ivan en Mark zijn het er absoluut niet mee eens dat het feest toch doorgaat. Ivan liet dat vanmiddag ook weer weten en krijgt van een aantal bewoners wat advies. Hij moet het gewoon loslaten…

Ivan zit samen met Rob en Benjamin in het kantoor. Al snel begint Ivan over het feest en benadrukt nogmaals dat hij er vertrouwen in heeft dat er geld verdiend gaat worden. Als je hier elf uur staat dan is het meer dan logisch dat mensen iets uitgeven, maar het gaat erom dat de evenementen die hierop volgen, op dezelfde manier zullen gaan. Rob snapt Ivan wel maar het afzeggen heeft volgens hem geen nut. Het is gewoon een super domme zet om de stekker eruit te trekken. We hebben er maanden aan gewerkt. Het liep niet, maar we zijn nu wel dichtbij het doel. Nou heb ik zoiets van oOver de streep met die kar en maak er een knaller van.’Het zal niet de klapper worden zoals we hadden gehoopt, maar we kunnen er wel degelijk iets uithalen. Ivan lijkt het wel met Rob eens te zijn maar hij stoort zich vooral om het feit dat iedereen zonder na te denken een go geeft. Heel veel mensen weten niet eens waarom zij hun hand omhoog steken. Het gaat mij erom dat mensen een beetje nadenken voegt hij eraan toe. Benjamin antwoordt dat hij voor het belang van de groep gestemd heeft en hoopt ondanks de meningsverschillen dat ze op hem kunnen rekenen tijdens het feest. Ivan lijkt er weinig zin in te hebben…

Niet veel later zitten Ivan en Cees op het rokersbankje. Cees is van mening dat Ivan er te veel bovenop zit. Dit concludeert hij onder andere naar aanleiding van Ivan’s emotionele speech. Daarin beschreef Ivan Utopia als zijn kindje. Je gebruikt het metafoor dat Utopia je kindje is, maar je vertelde mij ook dat jullie de afgelopen tijd veel stappen hebben gemaakt. Oftewel, het kindje groeit en wordt langzaam volwassen. Materialistisch gezien. Wat moet je dan doen als ouder? Ivan antwoordt dat je het kind los moet laten. Exact gaat Cees verder, misschien moet je daar eens aan gaan werken. Ik spreek uit ervaring, omdat ik zelf ook overal bovenop zat na mijn binnenkomst. Er hangt zelfs een bordje met de tekst de kunst van het loslaten. Daar werd ik op gewezen, nu jij nog!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 09:02

  ik ben die ivan zo zat , zo zat , miezerig ventje , dictator bah , dwarsligger , ik hoop dat die goser oprot naar irak , ga naar je broer toe , eikel , ga genieten van het feest en je mag ook wel daar blijven . daar hebben ze dictator nodig , er ligt daar nog een vacature open , dictator gezocht .

 2. Horten at 19:43

  Ivan,moet gewoon naar thuis of zijn ding doen en niet denken dat hij de baas kan zijn over jullie alleen daar.Dat alcohol laat een paar de bewoners dingen doen die schaamteloos zijn.Als jullie niet tegen alcohol kunnen niet drinken.Cees kan heel goed dat ontbijt overnemen doet hij goed weet hoe het hoort.

 3. Reniertje at 19:41

  Ze moeten gewoon Ivan de dictator morgen zijn feestje boycotten hi wil ook met mark de kroegen tocht van Naomi afblazen
  Ivan moet lekker daar weg gaan naar zijn broer in Irak en daar voor goed blijven kan ie daar dictatortje spelen Oja neen Mark ook maar mee de schrinheilige boekhouder zuipschuit

 4. anneke at 17:49

  Als er nu alleen drank gehaald wordt voor de bezoekers en niet voor de bewoners dan halen ze het wel ,wat over is voor het volgende feest of goedkoper inkopen.
  Als de rest wil drinken betaal het zelf of drink eens 1 of meerdere keren niet volgens mij doe je dat thuis ook niet als je de volgende dag te werk moet

 5. Maria at 17:25

  Ivan luistert echt wel naar Björn, alleen moet hij er altijd een negatieve draai aan geven, wat het ook is, en Ja Ivan je moet ALLES loslaten, ook Utopia, ga naar huis, het beste voor iedereen.

 6. Anja at 16:46

  Iedereen zonder na te denken een go geeft zegt Ivan??? Bjorn gaf een perfecte uitleg
  Niet goed geluistert Ivan,
  Wn nu wel vertrouwen dat er geld verdient word? Maar het ziet als een waarschuwing voor volgende keren?
  Ach Ivan ,pak je spullen en ga naar je broer, dan hebben ze in utopia in ieder geval geen last meer van jou agressief en intimiderend gdrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *