Bas denkt niet dat Cees genomineerd wordt

Bas denkt niet dat Cees genomineerd wordt

We gaan even terug naar gisterenavond, Bas en Cees hadden een gesprek over de nominaties. Hoe denkt Bas dat de stemronde gaat lopen?

Ik denk niet dat jij op de bank komt zegt Bas tegen Cees. Nee zegt Cees met enige verbazing, toch niet? Nee antwoordt Bas, ik heb even gepolst bij mensen waarvan ik had verwacht dat ze vol op jou zouden stemmen of misschien één stem… En schudt vervolgens nee. Maar Cees lijjkt niet overtuigd, ze zeggen het naar jou toe. Omdat ze weten dat wij vriendjes zijn. Ik weet het niet. Dat is ook het mooie van een stemming merkt Bas op. Dan zie je wie er allemaal eerlijk is geweest en wie niet. Dan vallen ze ook gigantisch door de mand omdat jij weet wie het gezegd hebben gaat Cees verder. Of dat ze dan pas hun waffel open trekken antwoordt Bas. Had dan eerder gekomen met zogenaamde motiverende stemmen. Waarom moet je pas een motiverende stem geven bij een stemmingsronde en waarom kan je dat niet eerder zeggen. Waardoor er iemand dan aan kan werken. Want voor hetzelfde geld kan een motiverende stem ervoor zorgen dat je eruit vliegt. Ja zegt Cees en ik heb vanaf het begin al gezegd dat ik kijk hoe lastig het soms ook is om het rationeel te bekijken. Wie draagt nou werkelijk bij voor de groep en Utopia in zijn algemeenheid. Daar kijk ik gewoon naar, gedrag, inzet, behulpzaamheid, nakomen van afspraken, het rooster, gewoon simpele dingen. Dat rooster vind ik al een simpel ding. Dat vindt Bas ook, je hoeft één keer in de drie dagen iets te doen. Ja antwoordt Cees, wat is dat nou?! En dan nog verzaken? Ja sorry hoor! En er nog mee wegkomen en niemand die er iets van zegt! De nominatie komt steeds dichterbij, zal Cees gevaar lopen om genomineerd te worden of niet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Tineke at 12:22

    Van mij mag Ivan eruit, hij drukt een veel te grote stempel op de groep, is egoïstisch, komt ook zijn afspraken niet na, probeert er bij een gezamenlijke activiteit onderuit te komen en dat alles met de smoes” mijn broer trouwt en ik kan er niet bij zijn”
    Hij is er 14 maanden, dus is zijn borg niet kwijt.
    Dan hoeven ze ook niet halal meer te eten, is voor de dieren die deze manier van slachten mee moeten maken ook fijner.
    En daarna mag Nicole weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *