Stefanie en Gina hebben wederom naar geld gezocht

Stefanie en Gina hebben wederom naar geld gezocht

Dinsdagnacht hebben Gina en Stefanie al naar geld gezocht. Dit omdat ze denken dat Bas ergens geld heeft verstopt. Na een zoektocht hebben de dames uiteindelijk maar opgegeven, ze konden het geld maar niet vinden. En vannacht hebben de dames toch maar weer een poging gedaan…

Vorige keer verkleedde de dames zich nog als Bas maar vannacht hadden ze een ander kostuum. Dit keer waren de dames gehuld in een tijger/panter outfit. Opnieuw sluipen de dames naar de koeienstal. Gina zegt dat ze gewoon wil weten waar het geld is. Als het me niet loslaat betekend dat er iets niet goed zit. Na goed in de stal te hebben gezocht hebben ze nog niets gevonden. Op naar de volgende locatie, de kas. Helaas wederom geen succes dus op naar Baas Beach want Gina denkt dat het daar dan echt moet liggen. En weer niks! Dus besluiten de dames maar te genieten van een drankje. Niet veel later besluiten de dames maar op te geven en lopen terug naar de loods waar ze Bas tegen komen. Hij zat een sigaretje te roken… De dames doen alsof er niets aan de hand is en gaan uiteindelijk maar weer richting bed… Kunnen we binnenkort weer een speurtocht verwachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Toet at 06:11

    Volgens mij wordt dit door de regie opgezet.Hoe komen ze aan die gekke pakken.En steeds andere kleding.In het begin mochten ze een koffer meenemen daar past toch al die spullen niet in.

  2. Jan at 10:41

    Compleet gestoord die twee drankorgels. Moeten nog meer zuipen dan raken ze helemaal de weg kwijt en kunnen ze naar een inrichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *