Stress om Utopia the party

Stress om Utopia the party

De veel besproken party die Bjorn organiseert levert de laatste tijd veel stress op. Zoals de meesten wel weten loopt de kaartverkoop niet echt goed. Er moet echt iets gaan gebeuren.

En dat er iets moet gebeuren beseffen Mark, Rob en Benjamin maar al te goed. De promotie die door de dj’s gedaan zal worden staat nog steeds niet op de website. Dan waren er veel meer kaarten verkocht aldus Benjamin. En ook Bjorn merkt dat er onrust heerst. Er wordt aardig wat gesproken over zijn feest. En als Hij met Mark het gesprek aan gaat vertelt hij dat hij nog geen antwoord heeft gehad van de mede organisator. Volgens Mark heeft Bjorn gewoon geen duidelijke afspraken gemaakt. Er moet een plan B komen of een wonder gebeuren. Mark wil ook wel eens bellen naar de partij waarmee ze samen werken en pakt de telefoon. Helaas geen gehoor… Toch denken de bewoners dat alles gewoon door kan gaan zaterdag. Ze komen met drie scenario’s. Scenario A: door een te laag aantal verkochte kaartjes zal het hele feest geannuleerd worden. Scenario B: er worden minimaal 250 kaarten verkocht en het feest kan dus gewoon doorgaan zoals bedacht was. Met een groot geluidsysteem en alle dj’s die komen draaien. Scenario C: er worden minder dan 250 kaarten verkocht, dan pakken de bewoners het feestje iets minder groot aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *