Cees maakt zich ook druk

Cees maakt zich ook druk

Niet alleen Bjorn en een aantal andere bewoners maken zich druk, Cees ook. Cees maakt zich namelijk zorgen om de werkzaamheden binnen Utopia en bespreekt deze met Mark…

Buiten zit Mark aan de picknicktafel de administratie te doen. Cees gaat naast hem zitten, hij zegt dat hij het verrassend vindt dat hij er alles aan doet om de BV te verbeteren en te professionaliseren. Maar ik krijg geen enkele steun van Ivan voegt hij eraan toe. Vooral tijdens de centrale vergaderingen voelt Cees zich niet gesteund. Mark antwoordt kijk jij bent natuurlijk een bezige bij en één puntje bijvoorbeeld… Als wij net uit ons bed zijn, sta jij al in de keuken en begin je al te klagen. Laat ons eerst even wakker worden. Ook Rob zit aan de picknicktafel en geeft zijn mening ook over de gevoelens die Cees heeft. Wij zien ook wel dat je het goed bedoelt, maar voor sommigen is het soms iets too much. Cees lijkt het niet helemaal te snappen en Mark legt het nog eens uit. Waar Cees het  denk ik  het meest om gaat, is dat hij vaak steun krijgt, maar in het centraal hoort hij niets. Cees is toch blij met de adviezen die hij krijgt en beseft dat hij soms een trapje terug moet doen. Wel is Rob erg te spreken over Cees’ andere aanpak. Zo gaf hij Rob gisteren een compliment. Kijk, dat is nog eens positief! Jezelf niet meer zo druk maken Cees!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *