De stress wordt Bjorn te veel

De stress wordt Bjorn te veel

We kunnen er over blijven schrijven, het festival van Bjorn wat niet echt een succes blijkt te zijn. Bjorn lijkt er last van te hebben want hij zit niet lekker in zijn vel.

Wim spreek Bjorn namelijk aan en vertelt hem dat er achter zijn rug om geroddeld wordt. Bjorn is er een beetje klaar mee. Laat iedereen alsjeblieft z’n bek dichthouden over dat ik iets slecht heb geregeld. Sodemieter op. Als iemand hier iets goed kan regelen en dat zeg ik echt niet snel, maar dan ben ik het wel! roept Bjorn boos. Ik ga er geen woorden meer aan vuil maken. Als mensen dat echt denken, dan mogen ze zichzelf in de spiegel een keer goed aankijken. Als het een klapper wordt, het feest, dan is het ons feest, maar als het geen klapper wordt, dan is het Bjorns feest. Wim snapt Bjorn wel en waar zijn boosheid vandaan komt. Bjorn is al vanaf het begin dit jaar bezig met het regelen van het festival. Echter vroeg zich toen der tijd zich niemand af hoe het met de organisatie zat. Daar heeft Wim dan toch ook wel weer een puntje, toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *