De spanningen tussen Bjorn en Benjamin lopen op

De spanningen tussen Bjorn en Benjamin lopen op

Bjornis vandaag erg veel bezig met Utopia the party. Hij moet het feestje zien te redden en we zien hem dan ook gestresst heen en weren. Als Benjamin een opmerking maakt over het feit dat er nog geen 250 kaarten verkocht zijn kan Bjorn even niets meer hebben.

Nadat Benjamin de opmerking over de kaartverkoop had gemaakt liep Bjorn kwaad weg. Daar gaat het ook helemaal niet om zei hij terwijl hij weg liep. Niet veel later besluit Benjamin Bjorn even aparat te nemen om toch nog even te praten. Benjamin wil namelijk laten weten dat hij Bjorn nog altijd steunt. Maar hij heeft twijfels over wat er moet gebeuren met het feest. Bjorn antwoordt dat het feest er komt, maar hoe is nu even de vraag. Hij merkt dat kijkers niet goed weten of ze wel een kaartje moeten kopen voor het geval niet doorgaat. Daarom wil hij duidelijk laten weten dat het feest doorgaat, in wat voor vorm dan ook. Winst gaan ze in ieder geval niet hebben, dus is het doel om quitte te spelen. Dan gaat het goed komen gaat Bjorn verder. Ik had hier het doel een groot feest te organiseren, maar niet ten koste van alles.

Benjamin antwoordt dat hij ook graag wil dat het feest er komt. Ik hou ook van feesten. Maar we moeten het niet door laten gaan tegen beter weten in. De bewoners zijn namelijk bang voor een herhaling van de musical in Utopia, waarbij tienduizend euro verlies is gemaakt. Maar dat gaat volgens Bjorn niet gebeuren, als ik iets organiseer, verdienen we er geld aan. Maar dan moeten de kaarten wel verkocht gaan worden. Benjamin heeft wellicht een idee, het terrein in verschillende plekken op delen met verschillende prijzen. De één kan naar een jamsessie, de ander naar de DJ. Bjorn legt uit dat het feest wordt aangepast naar het aantal kaarten dat wordt verkocht, zodat er altijd winst wordt gemaakt. Maar dan beleeft iedereen hetzelfde. Hij wacht op een offerte met alle kosten zodat hij precies weet wat er mogelijk is en dat er knopen worden doorgehakt. Zodat iedereen weet dat dat feest er komt sluit hij het gesprek af… Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *