Ivan kwaad en schreeuwt tegen de groep

Ivan kwaad en schreeuwt tegen de groep

De avond in Utopia is niet zo gezellig begonnen. Vandaag staat eigenlijk grotendeels in het teken van Utopia the party. Het feestje moet een flinke boost krijgen zodat het alsnog rendabel kan zijn. En daarvoor hadden Bjorn en Ivan iets bedacht. Gezamenlijk de obstakel run lopen met tshirts om het festival te promoten. Echter komt daar weinig van terecht wat resulteert in een kwade Ivan…

Want Gina en Naomi lijken na een carwash dag er weinig zin in te hebben. Bovendien zit Gina tot grote ergernis aan de wijn. Kwaad komt Ivan de loods in gelopen en vraagt wat er aan de hand is met ze. We zitten het gisteren godverdomme nog tte bespreken over het alcoholgebruik! Er is al drie keer gezegd om even bij elkaar te komen om een tshirt te ontwerpen zodat we even bezig zijn met 8 augustus en het gepromoot wordt. Gina antwoordt ook een beetje pissig dat ze bezig waren met auto wassen, waar was jij dan?! Vanmorgen werd er pas iets gezegd over auto wassen kaatst Ivan terug. We zijn dan ook met zijn allen gaat Gina verder dus dan kun jij je er ook gewoon bij voegen! Waar the f*ck maken jullie je druk om vraagt Gabriëlle verontwaardigd, serieus! Iedereen heeft het hier leuk Ivan gaat Gina kwaad verder en dan begin jij over alcoholgebruik! Wie is iedereen vraagt Ivan, diegene die nu aan het drinken is. Ja antwoordt Gina, iedereen behalve jij!! We zaten gisterne nog af te spreken dat het goed gaat en dat we ons aan de afspraken houden gaat Ivan verder. En toen werden er 4 afspraken gemaakt en niemand houdt zich eraan, what the f*ck! Wat is dit?! Naomi vind het niet terecht dat Ivan zo opgefokt doet en Gina schreeuwt dat Ivan de sfeer verpest. Prima antwoordt Ivan, doe ik met alle liefde! Ga lekker je wijn drinken joh! Volgens Gabriëlle was de carwash ook gepland en als Ivan de obstakel run wil doen dan doen we dat! En nu wil opeens wel iedereen obstakels doen gaat Ivan kwaad verder. Volgens Naomi zei iedereen dat 8 augustus goed zou komen en nu blijkt het ineens anders te zijn! We doen tenminste iets, doe eens even f*cking rustig! Met dat gescheld heel de tijd jezus! Hou effe lekker op, ik krijg er een pesthumeur van. Naomi gaat vervolgens maar ergens anders zitten en Ivan blijft alleen achter om zijn maaltijd te nuttigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 12:38

  ivan hou je in wil je , gedraag je , dominante loser , rot op naar irak , en ga naar die bruiloft niemand hou jou tegen , ga je frustatie afreageren op andere , het is geen resime in utopia , als dat wilt resime , waarom ben je dan naar nederland gekomen , omdat te ontvluchten toch ? gedraag je er dan ook niet na , en ga niet de leider uithangen . iedereen moet tegen jou ja en amen zeggen . maar anders om niet . jij vraagt respect van anderen , maar je heb zelf geen respect voor andere en de groep . het is aan jou , of je blijft en gedraag je normaal , of je rot op naar irak en ga genieten van het feest , en verlaat je utopia . of je broer wacht maaar met trouwen ook nog een optie . dan geef je de familie maar de schuld , die hadden ook later kunnen trouwen hun brengen jou in deze positie en niet utopia of de groep

 2. Merel 2 at 10:05

  Eindelijk worden er een paar wakker. Hij heeft het zoooooooooooo druk dat hij steeds niet zijn broer kon mailen. Waarom krijgt hij uitzondering alleen omdat en brief sturen daarheen niet kan wat ik niet geloof.
  Nu ineens na 3 mnd moet hij zijn broer mailen, fijne broer is Ivan! Dat terwijl Ivan zei dat zijn broer alles voor hem is.

 3. theo 076 at 09:21

  hij heeft af en toe wel gelijk,maar communiceren kan tie niet,hij zou onderhand moeten snappen dat hij omgeven is door luie mongolen (op een paar na )Maar van mij mag hij naar zijn eigen land terug,de geiten intimideren daar,misschien luisteren die wel

 4. gea at 21:03

  Meteen afvoeren over het hek is hij misschien nog op tijd in Irak voor de bruiloft, daarom zal hij wel niet te genieten zijn kwal.

 5. Anja at 20:22

  Zie je wel,heer koning heeft het voor het zeggen of te wel schreeuwen, walgelijke vent,
  Ik hoorde vanavond gabrielle tegen nicol zeggen dat een heleboel mensen bang van hem zijn, dus gaan met hem mee inclusief zn blondje,
  Onbegrijpelijk dat de bew hem zo zn gang laten gaan, gelukkig ging naomi, gina en gabrielle tegen hem in, moeten er meer doen.
  Het is een rotte appel die er uit moet

 6. Jan at 20:05

  Wanneer wordt Ivan nu eens over het hek naar buiten gegooid. Wat een idiote kerel is dat toch en dat noemt zich ondernemer. Met iemand die zo’n kort lontje heeft kun je beter geen zaken doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *