Utopia nieuwtjes 13 augustus

Utopia nieuwtjes 13 augustus

Het Utopia nieuws van 13 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gisterenavond hebben Rolf en Roelie een deel van hun ontgroening gehad. Ze moesten de obstakel run over met hoge hakken. Rolf kon het verbazingwekkend redelijk goed. Roelie daarin tegen sloeg wat delen over. Daarna was het tijd voor een feestje.
 • Naomi heeft de koeien weer verzorgd en werd vergezeld door Wim. Er waren toen al enige irritaties om Cees. Cees heeft Wim namelijk aangesproken over het feit dat hij de melk pan niet goed had geleegd. Dan ben ik net twee seconden uit bed en dan begint hij weer te zeiken voegt Wim eraan toe. Als hij het gewoon gevraagd had had hij het meteen gedaan.Naomi is het er helemaal mee eens. Volgens mij doet ‘ie het er gewoon om antwoordt ze. Om mensen te jennen in de ochtend. En wat heeft hij er nou over te zeggen? Hij is er niet eens een maand!
 • Benjamin heeft de krant lekker doorgenomen in het zonnetje, vergezeld door Naomi en Roelie.
 • Een aantal bewoners leven zich uit op de akker, het onkruid wordt weggehaald.
 • Ivan zit buiten in het zonnetje te schrijven, is het voor het centraal of voor zijn familie?
 • Cees zit achter de laptop, bezig met casemanagement?
 • Voor diegene die het nog niet wisten. Oud bewoners Wilco en Vanessa zijn uit elkaar. Momenteel heeft Wilco het gezellig met Colinda. Ondanks het artikel van de Telegraaf ontkent Wilco op Facebook dat hij nu een relatie zou hebben met Colinda.  Hij meldt het volgende: “Als je niet meewerkt aan een interview dan is de Telegraaf niet te beroerd om er een lul verhaal van te maken…”
 • De bewoners maken aanstalten om centraal te gaan, De meeste zitten er al klaar voor en kletsen gezellig wat tot dat het tijd is.  hier zullen we uiteraard nog verslag over doen.

Indien noodzakelijk zullen we dit bericht nog aanvullen, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Anja at 11:59

  Volgens Naomi mag cees niks zeggen omdat hij er nog maar een mnd is????
  En doet cees het om te jennen?
  Waar haalt ze het lef vandaan, mag jij wel wat zeggen en heb je. Meer zeggenschap omdat je er langer in zit?
  Valtdit onder discriminatie?
  Nogmaals Naomi ….heb jester allures gekregen?
  Of had je die al?
  Dat laatste in ieder geval, bah, pak je spullen!!!!!!

  • Mjo at 13:44

   Maak je niet zo druk. Dat je Naomi niet mag is wel duidelijk. Maar overdrijven is ook een kunst.

   Over Cees gesproken, die maakt het wel erg spannend. Het is en blijft een zeurkous. En dan krijg je dit soort reacties van de bewoners. 1 maand aanwezig en steeds maar zeuren en nog eens zeuren. Cees kan het ook op een andere manier vragen of zeggen i.p.v. telkens dat belerende toontje.

   En wat Naomi bedoeld, is niet dat Cees niets mag zeggen, maar lees daarvoor maar mijn vorige alinea.

   • Anja at 19:45

    Nou dat bedoelt ze wel, als iemand naomi niet aan staat doet ze heel hooghartig, omdat ze er lang in zit denk mevr dat ze ineens veel mag zeggen/oordelen

 2. anneke at 11:04

  Wim en Naomi jullie zeiken elke keer over Cees , en is het nu zo moeilijk om het meteen schoon te maken.
  Ik dacht de beesten verzorgen voor Bas was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *