Utopia the party begint bijna!

Utopia the party begint bijna!

Utopia the party begint bijna! En dat betekend dat Bjorn rond 11:00 uur de groep bij elkaar riep om nog snel wat te bespreken.

Bij Le Luifel verzamelt iedereen zich en zodra iedereen er is neemt Bjorn het woord. Jongens, het gaat gebeuren over een klein uurtje. Er zijn wat problemen met de aggregaat. De doorvoer van de brandstof werkt niet goed, maar de monteur kan elk moment komen.  Desnoods staat er een backup klaar. Dus laten we ervan uitgaan dat we gewoon om 12:00 uur kunnen starten. Ook is het rooster iets aangepast, en de bewoners moeten zelf goed kijken wanneer ze waar moeten staan. Mark is verantwoordelijke voor Le Luifel en Naomi voor de foto’s. Ook kunnen er nog kaarten aan de deur verkocht worden. Momenteel zijn er 249 kaarten verkocht, exclusief de deurverkoop dus! Nog altijd kans om winst te creëren. Bjorn zelf zal ook een plaatje draaien van 19:00 uur tot 19:30 uur. Al snel sluit hij het “centraal” over Utopia the party af. Have fun iedereen, het wordt echt een top dag, we gaan echt geld verdienen!

Het festival zal tot 22:30 uur duren en van 12 tot 14:00 uur is het happy hour. Of te wel 2 drankjes halen en maar 1 betalen! Ook zullen er verschillende artiesten komen optreden die we hieronder op een rijtje hebben gezet. Momenteel is de monteur bezig met het aggregaat, laten we hopen dat hij het op kan lossen!

– Dj Dyna
– Bjorn ( Utopia )
– Michael Mendoza
– Badd Dimes

– Ibranovski
– Artistic Raw
– Patrick Paul
Stefan Vilijn
– Richie Lee
– Robin Selecta
– dj fullscale
– Mc D-Jay (Host)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. marianne at 18:31

  hoop ook dat het een succes wordt voor bjorn benieuwd wat mark en ivan dan zeggen
  zullen hun ongelijk niet makkelijk toegeven het zijn twee grote bazen die menen dat hun altijd gelijk hebben zeker ivan
  vond het knap van nicole dat ze achter bjorn bleef staan

 2. Wil van Tol at 16:55

  Geweldig Bjorn hoop zo dat je vette winst maakt!Wat is hij door de modder getrokken met voorrang door Ivan en Mark!Stelletje blaaskaken!Bjorn is nog beschaafd gebleven (petje af!)

 3. Druif at 11:57

  Zet hem op Björn en laat ze een poepie ruiken . Hoop alleen maar voor jou dat Utopia uit z’n voegen barst , en dat er als eerste de lastpakken en scheinheiligen paar honderd km verder terecht komen . Succes!

  • Mjo at 16:25

   @Druif, helemaal met je eens. 🙂 🙂

   Dus ook ik zeg: Succes Bjorn, het is je van harte gegund.

   Ik wil straks de gezichten van Mark en Ivan wel eens zien. Maar ja, die 2 zullen je nooit alle credit’ s geven voor je /deze organisatie, maar de (sommige) kijker weet het wel Bjorn.

   Voor mij ben je (Bjorn) nu al en allang een topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *