Mark strijd om Gina terug te krijgen

Mark strijd om Gina terug te krijgen

Mark en Gina zijn uit elkaar zoals we weten, echter doet hij toch een poging om Gina terug te krijgen. Zal het hem lukken?

Want sinds de geld gate en de brief die Gina gehad heeft zijn de twee niet meer bij elkaar. Vannacht spraken de twee met elkaar bij het zwembad. Daar probeerde Mark Gina er nog eens van te overtuigen hoeveel hij niet van haar houdt. Eén ding moet je zeker weten. Mijn liefde voor jou is echt, 100%. En ik wil je nooit bewust pijn doen voegt hij eraan toe. Echter gaat Gina daar niet op in, Gina vertelt dat ze Mark twee stemmen gaat geven. Uiteindelijk lijkt de sfeer toch wat gezelliger te worden. De twee plagen elkaar en zetten de muziek aan. Eenmaal in de loods probeert Mark Gina weer te zoenen maar ze maakt duidelijk dat ze alleen vriedenden zijn. Bovendien heeft hij haar vertrouwen beschaamd dus het komt niet meer goed.

Vanmorgen boden Mark en Gina aan verschillende bewoners hun excuses aan, ze hebben namelijk wel wat herrie geproduceerd door de muziek. Zo heeft Cees niet optimaal geslapen, maar ook Gina en Naomi krijgen een sorry. Door deze actie van vannacht denkt Gina dat ze meer stemmen gaat krijgen dinsdag. Ze schakelt Gabriëlle in om uit te vogelen wie er op haar gaat stemmen. Wat later vertelt Gina aan Ivan over haar gevoel. Ze voelt zich enorm bedonderd door Mark en daar kan ze zich niet overheen zetten. En geeft daar nog eens duidelijk aan dat er geen relatie meer in zit. Einde verhaal voor Gina en Mark?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Wil van Tol at 16:50

  Volgens mij heeft Gina nooit echt een relatie met Mark gewild(vanaf het begin vond ik haar nogal raar doen!)Vind haar erg onstabiel!Wie er uit?Natuurlijk met stip Ivan ben zo klaar met die vent wat een dictator!Echt weg wezen en neem Nicole fijn mee!En Gina er volgende keer uit!Is gewoon bezig om bekend te worden met haar kapsalon!

 2. jolanda at 15:52

  Wat een ordinaire gil geit is die Gina. Is nu al bezopen.Ze houd mark aan het lijntje.Aan trekken en afstoten.Zelfs nu er zoveel mensen op het terrein zijn,loop ze te gillen.als mevrouw maar in de belangstelling sta.Ze kan de drank niet laten staan. Vreselijk om naar te kijken.

 3. Druif at 15:35

  Mark wil een mooi meisje waar hij mee kan showen en de grote jongen kan uithangen . En gina wil iemand die de financiële dingen uitdeelt maar wel op een eerlijke manier . En als ze hem daarvoor gebruiken kan zal ze het niet laten. Ze heeft dat niet nodig zolang ze de alchohol laat staan zit er genoeg werklust en initiatief in

 4. Marja at 14:47

  zolang Gina Mark nog kan gebruiken om dingen zonder de groep voor elkaar te krijgen , zal ze blijven flikvlooien.
  Allemaal eigenbelang.

 5. MarieJoan at 13:00

  N.A.V. De uitzending van vrijdag van Utopia, zeg ik Mark en Ivan eruit.
  Schandalig hoe ze zich gedragen hebben, vooral Ivan met zijn applaus.
  En Markt deugt ook niet,verdraait alles wat hij gezegd heeft.

  • Mjo at 16:04

   idd @MarieJoan, wat zijn Mark en Ivan slechte en kinderachtige verliezers.

   Weet je en let op, als de party alsnog een succes wordt voor Bjorn, kijken Mark en Ivan flink op hun neus. Maar toegeven, ZULLEN ZE NOOIT DOEN. Wat een 2 losers.

   Jammer dat er maar voor 1 gestemd kan worden, die er uit gaat. Zowel Mark als Ivan moeten eruit. Maar als ik zou kunnen kiezen, dan toch liever Ivan. Ik ben helemaal klaar met die man,.

 6. dorina at 12:47

  Sorry maar wat mark gedaan heeft kan misschien ook niet. Maar wat gina allemaal gedaan heeft bij mark en gezegt heeft tegen hem en zo is ook schaamteloos. Bij de beach club.waar 2 zijn hebben 2 schuld

 7. Hortence at 12:38

  Mark,is schaamteloos als hij Weer voor die Gina gaat.Mark,heeft geen eigen waarde.Gina ,geeft zo vaak aan dat ze geen relatie hem wilt.Gina ,had het zelfs voor hem opgeschreven zodat het goed kon aan komen.Zo te zien begrijpt Mark,het niet.Vandaar dat Gina’s jongere zusje het tegen Mark ,Heeft gezegd
  Het is over uit elkaar ,geen handen vast houden.Als Gina’s jongere zusje het wel kan begrijpen en mark niet.Gaat wel mijn verstand te boven hoor.

  • Mjo at 16:16

   ach ja @Hortence

   Je kent toch het spreekwoord: liefde is blind en jan kan niet zien. of te wel , door verliefdheid, de gebreken van een ander niet zien. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *