Gina heeft met een bezoeker gezoend

Gina heeft met een bezoeker gezoend

Utopia the party is in volle gang, het lijkt toch nog aardig druk te zijn op het festival georganiseerd door Bjorn. Ook Bjorn heeft een plaatje gedraaid waar hij zichtbaar van genoot. En het feestje duurt nog even want het gaat door tot 22:30 uur! En niet alleen Bjorn had het leuk, Stefanie de jarige job leefde zich nog uit op het podium en danste erop los. Ook Gina had het leuk, maar met een bezoeker. Ze zou er namelijk mee gezoend hebben. En daar is Mark natuurlijk niet blij mee. De twee blijven maar om elkaar heen draaien na de relatiebreuk…

Gina besluit Mark aan te spreken over haar zoen incident met een bezoeker. Mark ik wil je even wat zeggen. Sorry. Ik weet dat je overstuur bent. Ik ga het je vertellen, dat is mijn ding. Ondanks dat ik die jongen knap vond was het om een punt te maken dat we niet meer samen terugkomen. Ik hou van je, ben verliefd, maar kan niet meer terug naar jou. En dat valt Mark natuurlijk tegen want ondanks het feit wat er gebeurd is blijft hij er voor haar. Het houden van gaat nooit meer weg. Momenteel staan de twee gezellig achter de bar te werken waar ze het wel weer naar hun zin hebben. Zo staan de twee tegen elkaar te schuren, snap jij het nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:28

  Gina is geen bezit van Mark ze heeft gekregen wat ze wilde dus hij kan de pot op ze heeft hem niet meer nodig.
  Na wat hij had geflikt met het achter houden van het geld wat Mark deed was ze boos op hem.
  En nu kunnen ze feesten wie zal er weer dronken worden.

 2. Hyl at 08:14

  Gina, ik snap niks van haar, is verliefd, ze houd van Mark zegt ze, maar als je van iemand houd moet je kunnen vergeven, al is dat niet nodig in dit geval, want mark heeft niets misdaan,
  Dus ik denk dat je de plank volledig mis slaat, en dat allemaal door je moeder,
  Je kunt er beter uit gaan, beter voor jou en je ex vriendje

 3. anna at 08:02

  Weer zo’n lellebel ze heeft Mark gewoon ‘mis’ gebruikt ivm de spullen die ze nodig had voor te kappen.En iedereen weet hoe dat genoemd word in de buitenwereld ,maar die meiden doen geen valse belofte’s om hun doel te bereiken…die vangen hun geld en klaar ze kwetsen er niemand mee. Nou is Mark niet mijn vriend en krijgt hij koekkie van eigen deeg[Vanesa ineens inruilen] maar hij is echt verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *