Weer geld verdwenen in Utopia?!

Weer geld verdwenen in Utopia?!

Na een gezellige Utopia the party duurde het niet extreem lang voordat de bewoners hun bed in doken. Iedereen was redelijk vermoeid, echter is er toch weer wat gebeurd in de nachtelijke uurtjes. Zo zouden Rob en Stefanie bij elkaar hebben gelegen met de nodige geluidjes erbij… Maar ook Mark en Gina lagen bij elkaar, wij snappen er niet veel meer van. Op naar een volgende morgen waar alweer problemen zijn ontstaan want er lijkt geld te zijn verdwenen….

Benjamin en Naomi waren vanmorgen weer op tijd wakker en troffen elkaar buiten. Daar vraagt Naomi of ze het verhaal van gisteren ook gehoord heeft. Er was namelijk geld weg. Ik heb daar ook weer geld gevonden al wijzende naar de stal. Benjamin vraagt hoeveel ze gevonden heeft en ze antwoordt 5 euro. Misschien is diegene het verloren toen die het wilde verstoppen?  Ik vind het wel een beetje raar dat daar ineens vijf euro ligt. En gisteren is er ineens heel veel geld weggegaan? Ik hoorde gisteren dat er duizend euro weg was? Benjamin antwoordt dat hij Cees gisteren uit veiligheidsoverwegingen een aantal keer geld uit de kas heeft geleegd, misschien is dat de oorzaak? Ik zag Cees net met een berg geld in de lounge zitten… Het  blijft allemaal onduidelijk, maar dat wordt straks vast en zeker opgehelderd want er staat een centraal gepland rond 12:00 uur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mjo at 10:22

    De kas is nog niet eens geteld/opgemaakt en toch denkt men dat er (ook nog exact) 1000,= euro gestolen is. Lijkt mij een ietwat voorbarige conclusie.

    Zoals Benjamin al zegt is er regelmatig geld uit de lades gehaald en elders (in de loods) gelegd, voor de veiligheid. Dat is ook erg verstandig.

    Dus als straks alles (hoopjes geld) bij elkaar is en er geteld is, dan kan men pas daadwerkelijk conclusies trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *