Zijn Bas en zijn geheime bokslessen ontdekt?

Zijn Bas en zijn geheime bokslessen ontdekt?

Bas heeft inmiddels één geheime boksles erop zitten, deze vond vorige week plaats. Er komt telkens een bokstrainer genaamd Frits op het terrein met een smoesje. Hij vertelt dat hij dan voor Bas komt en als niemand het door heeft gaan de twee stiekem trainen in de gym. Maar vandaag lijken de geheime sessies in de gym ontdekt te zijn…

Ivan vindt het namelijk wel heel verdacht dat Bas met de boer in de gym te vinden is. Wat ben je buiten aan het doen? vraagt hij dan ook aan het stel. Bas antwoordt lachend, klein geintje  En ook de anderen bewoners lijken iets door te hebben. Na de boksles besluit Bas eerlijk te zijn tegen Mark. Maar voordat Bas kan uitleggen wat er aan de hand is is Mark hem voor. Jij hebt net trainingen gehad hè? Benjamin zegt dat in de groep merkt Mark op. Ja antwoordt Bas die maar gelijk eerlijk toegeeft. Dat is toch gratis vraagt Mark met enige aarzeling in zijn stem. Bas antwoordt dat de kosten na het boks gala zullen komen. Maar hoe hoog zullen die kosten zijn?

Niet veel later vraagt Bjorn ook duidelijkheid aan Bas. Heb jij net bokstraining gehad? En van wie? Bas antwoordt dat het een boer was, die leert mij boeren en ik leer hem boksen. Even zonder dollen gaat Bjorn verder, een boer? Ja een boer antwoordt Bas serieus… Hoe lang zal het duren voordat het geheime plannetje van Bas voor iedereen bekend wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *