Het centraal van 4 augustus

Het centraal van 4 augustus

Tijd om weer even wat te bespreken, de bewoners zitten er weer klaar voor. Hier lees je alle besproken punten van 4 augustus terug.

Mark opent het centraal
Mark wil het centraal graag openen met het drankgebruik. Het is niet de bedoeling dat we uit de fusten gaan drinken. En we hebben gisteren Mexicaantjes gedronken en dat vond Bas niet zo leuk. Dus ik betaal nu gewoon de inkoop van een nieuwe set. Daarnaast is Mark een beetje klaar met al het gezeur. Hij heeft het idee alsof hij in een vicieuze cirkel is beland: Het houdt nooit op! Bjorn stelt voor dat iedereen zijn drankgebruik zelf in de hand houdt.

Vlak voor het centraal twijfelde Mark hoe hij de cijfers zou gaan presenteren. Uiteindelijk besluit de boekhouder hier later op terug te komen, omdat er nog dingen in de boekhouding veranderd moeten worden. Als we het simpelweg vertalen is dat we de kaartverkoop hebben meegenomen in de laatste update, maar niet de kosten. Op dit moment is het iets rooskleuriger, als het in werkelijkheid is. Zakelijk staan we er helemaal niet zo goed voor aldus Cees.

Papier is op
Het papier van Gaby is op. Ze wil graag een investering aanvragen voor nieuw papier, zodat ze weer kan tekenen! Het budget daarvoor is honderd euro. Nicole denkt via een contactpersoon korting te kunnen regelen.

Het blog van Benjamin
Benjamin lanceert vanavond om 18:00 uur op de Utopia courant wat Benji’s Brein heet en het gaat over Utopia. Ook Gabriëlle geeft aan dat ze bezig is met haar blog. Ze wil bedrijven de mogelijkheid bieden om op haar website te adverteren. Ondertussen presenteert Gina een aantal samples van de kledinglijn die ze wil opzetten. Ze presenteert onder andere een jurk, een hoodie, een t-shirt en een legging. De bewoners zijn enthousiast en daarmee eindigt dit centraal weer positief!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 16:26

    Mark alleen de biertjes? Nou je vriendin heeft anders heel wat blikjes uit de koelkast van Bas gehaald. En echt niet 1 maar meerdere. Dus mark wel eerlijk blijven. Betaal je die ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *