Mark en Cees spreken over Utopia

Mark en Cees spreken over Utopia

Nadat Cees zijn post heeft doorgenomen besluit Mark het gesprek over een andere boeg te gooien. De twee spreken over Utopia, hoe gaat het met de groep en is er vooruitgang?

Nou al snel wordt duidelijk dat de heren kritiek hebben, zo vinden ze dat er harder moet worden gewerkt in Utopia. Cees merkt op dat het “cees management” nog niet echt van de grond komt, dat heeft tijd nodig. Zeker aangezien er altijd wel iets in de loods is wat moet worden opgelost, iedereen heeft wel wat, problemen met dit of dat, waar ze niet uitkomen. Mark kan zich er ook in vinden, volgens hem is het een vicieuze cirkel. Als het ene probleem is opgelost, dan komt het andere weer. Ook vinden de heren dat de afgemaakte afspraken niet worden nagekomen. Een frustratiepuntje aldus Mark. Verschillende onderwerpen komen vervolgens aan bod. Zo bespreken ze het alcoholgebruik, de ontsnappingen van Klaver, de aanval van Ivan op Bjorn en de schoonmaaktaken.

En daar haken wij dan weer even op in. Vanmorgen is kleine Klaver namelijk ontsnapt. En daar kwamen Bas en Ivan achter. Ivan had Bas eerder al boos aangesproken dat hij beter voor de koeien moest zorgen. Bas heeft hier ook naar geluisterd en heeft aanpassingen gedaan aan het hek zodat Klaver niet meer bij zijn moeder kan drinken. Echter lijkt dat niet goed gelukt te zijn want vanmorgen liepen de twee weer bij elkaar. Ivan en Bas besluiten de koeien, met een beker vol biks, uit elkaar te halen. Ik snap echt niet hoe ze ontsnapt is merkt Bas op. Samen inspecteren ze de stal. Bas denkt de oorzaak gevonden te hebben, dan komt ze toch door dit gat, blijkbaar! Op aanraden van Ivan monteert Bas een nieuwe plank in de stal. Zo zegt Bas als hij klaar is, niet meer uitbreken, hè boefje? Je hebt alleen jezelf ermee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Maria at 10:40

    Die Verschrikkelijke Ivan komt me nu toch wel m,n neusgaten uit, overal kommentaar op, altijd weer schreeuwen, hij kijkt als een Tiran, wat hij ook eigenlijk wel is, bij mij is de gein er wel een beetje af om te blijven kijken.
    Bas, zeg tegen die Ivan dat hij je rug op kan, ga gewoon lekker door met het verzorgen van alle beesten, je doet t goed. Björn, negeer die verschrikking, hij is waardeloos, jij niet, eigenlijk ben jij te aardig voor Utopia. Laat hem lekker naar huis gaan naar de bruiloft van z.n broer en nooit meer terug in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *