Stefanie is niet verliefd op Rob

Stefanie is niet verliefd op Rob

We gaan even terug naar gisterenavond, na de uitbarstign van Ivan is het relatief rustig gebleven in Utopia. Zo spraken Wim en Ivan over de woede-uitbarsting en spraken Benjamin en Stefanie over de liefde…
Ivan legt op het rokersbankje nog eens uit wat er in zijn ogen gebeurd is tussen Gina en Naomi. Wim luistert aandachtig en wil Ivan mee geven dat hij de volgende keer rustiger moet blijven. Met al dat schreeuwen en vloeken bereik je namelijk alleen maar het tegenovergestelde. Als ik in Gina’s positie stond en jij zou zo tegen mij schreeuwen, dan zou ik zeggen doei. Kom maar terug als je rustig bent. Wat ik wil zeggen, probeer het rustig te houden. Dat is wat ik je wil meegeven voegt hij eraan toe. Ivan snapt wat Wim bedoeld, maar hij heeft zich op dat moment niet goed meer in de hand.  Jij hebt aanleg voor een heftig temperament. Dat is het verschil tussen jouw cultuur en mijn cultuur. Ik ben heel nuchter, ik houd niet van ruzies. Dat klinkt misschien heel racistisch, maar dat is absoluut niet zo bedoeld antwoordt Wim. Gelukkig kan Ivan erom lachen en begrijpt hij wat de Wim ermee bedoeld.
Stefanie is niet verliefd op Rob
Wat later hadden Benjamin en Stefanie een gesprek op hoe kan het ook anders het rokersbankje. Het gesprek ging over de liefde en dan in het bijzonder over Stefanie en Rob. Benjamin vraagt zich namelijk af of Stefanie nou verliefd op Rob is. Nee antwoordt Stefanie, ik denk niet dat ik verliefd op hem ben. Maar Benjamin neemt daar geen genoegen mee. En stel nou dat Rob verliefd op jou zou zijn? Ben je dan verliefd op Rob? Stefanie antwoordt dat ze er dan wel over na zou denken, ik voel me wel vertrouwd bij hem. Benjamin kan dat wel begrijpen, hij is volwassen en groot en sterk voegt hij eraan toe… Het lijkt wel een never ending story!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. dorina at 16:54

  Merel 2
  Wat weet jij ervan af. Ik heb al zoveel tattoo,s en ze zijn in en nog in de leer bij een ervaren tattoo eerder. Dus hoe kan jij oordelen erover en over problemen. Ik heb geen problemen met mijn tattoo die gezet is door de dames.
  Everder ga ik hier niet meer op in en hoe het netjes

 2. Merel 2 at 14:46

  Dorina, Ze kunnen hier niet meelezen. Snap niet waarom iemand een tattoo die die amateurs laat zetten dat is vragen om problemen.

 3. dorina at 13:04

  Stafanie ga door samen met nicole tattoo zetten. Jullie zijn goed bezig. En bedankt afgelopen maandag voor de mooie tattoo die jullie hebben gezet bij mij. Groetjes aan iedereen en tot snel

  • Hannah at 15:02

   Wat fijn dat je zo tevreden bent over de tattoo Dorina! Toen ik las dat Stefanie en Nicole zonder begeleiding (en met een haperende tattoogun) gingen tatoeëren, maakte ik mij een beetje zorgen. Maar gelukkig waren mijn zorgen onnodig! 🙂
   Op de stream zag ik een van de klanten 100 euro afrekenen, dat vond ik persoonlijk wel wat duur. (Hier in de buurt betaal je 80 euro, bij een tatoeëerder met 25 jaar ervaring)
   Maar het gaat om het resultaat en de tevredenheid van de getatoeëerde natuurlijk! 😀

 4. Merel at 10:44

  Wat loopt Ivan nou te zeiken steeds met op dat moment, want dan heeft hij erg veel van zulke momenten. Goed dat G, G en N er eindelijk wat van zeiden nou de rest nog!

  Ivan snapt helemaal niet wat Wim bedoeld, want hij gaat er gewoon mee door.
  Hij gaat het echt moeilijk krijgen als hij eruit gaat en amper een werkgever wil hem aannemen wat logisch is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *