Post voor Cees en Gaby

Post voor Cees en Gaby

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken, en deze begon al goed voor twee bewoners. Gaby en Cees hebben namelijk post van het thuisfront ontvangen!

Mark loopt naar de brievenbus en vindt daar wat post voor twee bewoners. Met een lach loopt hij richting Cees die in het kantoor bezig is. Cees maakt eerst zijn telefoongesprek af en gaat daarna nog het gesprek aan met Cees. Gaby is een stuk enthousiaster, ze duikt gelijk op haar post. Ze ontvangt verschillende foto’s waar onder andere ook haar hond op staat. Nadat Cees klaar is met de dingen die hij aan het doen was besluit hij ook maar op zijn post te duiken. Hij komt erachter dat hij maar liefst 16 enveloppen heeft, wow zegt hij enthousiast. Cees besluit onder de veranda alles te lezen. Mark vergezelt hem al snel en Cees leest wat voor. Leiderschap, goede zaken in de horeca, mensen helpen in de financiën is jouw wel toevertrouwd. Ja, ze kennen me wel leest hij trots voor. Beide krijgen dus positief bericht van het thuisfront, een mooi begin van de dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ann at 06:54

    Inderdaad stinkt naar eigen roem, een normaal mens zegt dat niet van zichzelf, ook al staat dat in je brieven, dan zeg je dat niet.. Moet je nagaan hoe het thuisfront is, als het mijn vader was geweest had ik wat gezegd van zijn bemoeizucht bewoners. Zeggen er veel wat van ivan, maar die cees, alleen al hoe die kijkt als hij wat zeg, ik denk dat hij nog eens ontploft.. Een wolf in schaapskleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *