Alvast wat voorbereidingen voor het gala

Alvast wat voorbereidingen voor het gala

Het grote boksgala in Utopia lijkt door te gaan want vanmiddag was er een tent verhuurder om alvast wat door te spreken.

Ook al duurt het nog 20 dagen voordat het boksgala plaats vindt er moet natuurlijk wel wat gebeuren. Bjorn heeft de organisatie op zich genomen en wil het goed aanpakken. Er moet namelijk een grote tent komen. En met groot spreken we over een tent van 30 bij 15 meter. Na wat meet werk met de tentverhuurder wordt de makkelijkste plaats bedacht, dat moet wel de akker worden. Echter denkt de tentverhuurder dat een tent van 25 bij 20 ook voldoende zou zijn. Volgens hem kan er makkelijk 650 man in. Ivan komt er ook even bij staan en het drietal spreekt het nog eens door. De tentverhuurder krijgt de opdracht om enkele tekeningen te maken zodat ze aan de hand daarvan de beste keuze kunnen maken.Wordt vervolgd dus!

Verder is het relatief rustig in Utopia. Er zijn wat klachten over Cees binnen gekomen met betrekking tot de hygiรซne. Mensen willen wel in Utopia eten maar niet als Cees in de buurt is. Hij zit bijvoorbeeld in zijn neus en daarna in het eten. Stefanie en Rolf hebben dit beide gehoord en dit is natuurlijk niet goed voor de horeca. Ook Mark heeft klachten gehad over Cees. Stefanie kan zich er ook wel in vinden, ze zou ook over haar nek gaan als ze het zou zien op de live streams… Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 13:23

  maandag 21 sept. uitzending gezien, Cees was fris de WC aan het schoonmaken, veegt tie de bril met een handdoek schoon, en dan weer terug hangen, terwijl ik dit schrijf moet ik daar zo om lachen dat ik ervan naar de wc moet. hahahahahahohohihohoh

  • Hannah at 13:44

   Zit die “douche-, w.c. bril-, brillenpoets-handdoek” nou nog niet in de was? ๐Ÿ˜‰
   Het wordt nu i.p.v. een “duizend-dingen-doekje”, een “duizend-bacterie-doekje”.

 2. Toet at 06:32

  Hannah je bent absoluut niet dom.Aan je schrijven te zien ook aardig.in een opwelling schrijf je wel eens iets op.Het is goed om alles met een knipoog te bekijken.En de dames Cees laat die maar gaan.

  • Hannah at 12:24

   (Dank je wel Toet) ๐Ÿ™‚
   Inderdaad, en het programma “Utopia”, de inwoners incluis, neem ik ook niet al te serieus.
   En het valt hier eigenlijk nog mee, soms lees je op andere sites dat de reageerders elkaar de engste ziektes toewensen. Heel akelig!
   Als we er met elkaar voor hoeden dat een en ander niet doorslaat in een hetze, komt het vast wel goed.

 3. MariaBora at 22:08

  natuurlijk pulkt iedereen in z,n oren en neus, als ik in gezelschap ben zal ik het in ieder geval nooit doen, als ik eten aan het koken ben was ik mijn handen voordat ik begin, ik heb dan echt niet de behoefte om tijdens het koken in mijn oren of wat dan ook te zitten. in Utopia pulken ze maar een eind weg, ik zou daar niet aanschuiven om een maaltijd te nuttigen.

 4. joze at 21:42

  Vanessa zat vaak in haar neus en oren te pulken. ze at het
  ook op. Smerig was dat en ze waste ook niet vaak haar
  handen.
  Zijn de meesten dat vergeten? er zijn veel van die viezeriken in utopia!

 5. anneke g at 14:51

  Mark is ook bepaald geen nette jongen als je dat vroeger zag met het aardappelen schillen en dan zo met een schaal aardappelen zonder af te dekken over het plein liep na zijn kraam, wat ik me al meer afvroeg hoe vaak maakt hij het vet schoon , tussen door maken ze ook vaak iets.
  Kan het voor persoonlijk gebruik geen kleine frituurpan gekocht worden elke keer weer voor een paar dingen de grote aan te gooien lijkt me ook onnodig.

 6. Marja at 14:36

  Hebben zeker nog nooit naar Rolf gekeken, die peutert nog beter dan Cees en smeert het dan in de theedoek. Welke gek zou bij wie dan ook gaan eten in utopia

 7. marion at 14:19

  Haha heb je gisteravond rolf gezien die zat er met heel de top van zijn duim zowat in. Als je goed oplet peutert iedereen in zijn neus.

  • Hannah at 23:27

   Welnee Yvon, lekker blijven reageren anders wordt het hier maar een dooie boel. ๐Ÿ™‚
   Misschien iets minder vaak Cees uitschelden dat is het enige. ๐Ÿ˜‰
   Als we elkaar hier maar geen “misbaksel” gaan noemen, anders wordt het ongezellig …….. alhoewel iemand (ik noem geen namen, maar wijs naar Ann) ๐Ÿ˜‰ mij voor “dom” heeft uitgemaakt, dat doet pijn … ๐Ÿ™ ( ๐Ÿ˜€ ) (sorry, ik moet even gebruik maken van veel smilies, om aan te geven dat ik het niet vervelend bedoel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *