Rob en Stefanie over stemmen

Rob en Stefanie over stemmen

Stefanie en Rolf hebben een goed gesprek gehad over de keuken. Daarin hebben ze afgesproken dat ze voortaan samenwerken. Wat later ging Stefanie met Rob in gesprek over deze afspraak. Al snel wordt het stemmen ook nog besproken.

Op het rokersbankje zegt Stefanie dat ze het voortaan met zijn tweeën doen, zo niet doen we het apart. Hij wilde dat ik hem met chef aan zou spreken en nu heb ik hem een laatste kans gegeven op het opnieuw te proberen. Maar Stefanie ziet het plan nu toch niet helemaal zitten. Want opnieuw heeft ie alles gedaan voegt ze eraan toe. Hij deed in z’n eentje de bestellingen en hij heeft alle mails weer alleen beantwoordt. Rob antwoordt dat hij ook merkt dat er steeds meer geklaagd wordt over Rolf. En bij mij is hij ook niet meer geliefd.Als ik nu naar de groep kijk krijgt Rolf drie stemmen van me voegt hij eraan toe. Volgens Rob is Rolf namelijk totaal geen onderdeel van de groep. Helemaal als je kijkt naar Rowena, die is nu al deel van de groep aldus Rob. Ik vind de groep goed zoals ‘ie is, zonder Rolf. Hij brengt de groep uit balans. Stefanie is het met hem eens. Hij is ook een beetje een stoker voegt ze eraan toe. En legt uit dat je dat merkt in de groep omdat de gespannen sfeer er pas is sinds Rolf binnen is. Maar op wie Stefanie gaat stemmen weet ze nog niet, iedereen is al door mijn kop geschoten… Zal de stemronde spannend gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:55

    Krijgt hij ster alures hem aan spreken met chef , als ik dat woord chef hoor denk ik aan een serie daar werd elke keer chef geroepen ,
    Maar waarom Stefanie toe gestemd see mag so te lezen niet beslissen over wat er gegeten word

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *