Ruzie om eten koken?

Ruzie om eten koken?

Je leest het goed, ruzie maken om het eten koken in Utopia. Dat is nog niet vaak voorgekomen maar vanmiddag was dat dus wel het geval. Gabriëlle wil bijvoorbeeld graag koken en dat vindt Rolf dan weer niet heel fijn. Ik ben hier bezig met de horeca. Ik wil dus zoveel mogelijk in die horecakeuken staan, zodat het gezien wordt laat hij dan ook weten. Gabriëlle laat weten dat Rolf eerder heeft gezegd dat taken verdeeld kunnen worden in de groep. Rolf kijkt moeilijk en zegt dat ze afspraken moeten maken. Kom eerst naar me toe voordat dat soort dingen worden toegezegd raadt Rolf Gabriëlle ook nog eens aan. En dan gaat het mis Gabriëlle is van mening dat Rolf daar zelf het initiatief in moet nemen hij is immers de horecabaas.Volgens Rolf hoort hij nu pas dat er drie bewoners verdeelt worden op verschillende dagen om te koken. Gabriëlle lijkt geen medelijden te hebben. Krijg toch het heen en weer. Heb je de keuken zeven dagen per week nodig? Ik wil ook een keertje koken wat ik wil, en wat zij wil, en wat iemand anders een keertje wil. Wim maakt er maar een grapje van, hij richt zich op Ivan. Zullen wij ook een keertje koken? Gabriëlle gaat ondertussen kwaad verder. Zo zegt ze dat de keuken vies is en besluit in de gewone keuken te koken. Ik ga hier wel koken want ik heb geen zin meer in de horecakeuken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 08:57

  Nou de gewone keuken is ook vies
  Gatver, naomi komt bij de koeien vandaan in overal, en gaat zo op het aanrecht zitten met dat vieze ding, hoe smerig is dat??????

 2. maria at 18:16

  Wat is Gabs een kreng geworden zeg zonder enig fatsoen. Gewoon een schreeuwlelijk. Men weet daar dat Rolf door de week kookt ivm promotie voor de horeca . Hij wist inderdaad niet dat er ondertussen besloten was door deze dame en misschien nicole dat ze ook door de week wilden koken. Maar ze hadden toch in het centraal mee ingestemd en vonden het goed dat rolf voor hen ging koken? Gas en de anderen hadden zelfs geen zin meer in koken en waren zelfs blij dat rolf het wilde doen. Maar we zien de laatste tijd dat Gabs echt grof/ordinair en een schreeuwlelijk word. Echt aso.

 3. anneke at 18:14

  Gabrielle ga lekker koken in de gezamelijke keuken daar is hij voor , de horeca keuken is voor als er mensen komen eten en ik zal volhouden dat er om de beurt gekookt kan worden ga lekker koken wanneer je wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *