Rowena wil een nummer voor boksgala maken

Rowena wil een nummer voor boksgala maken

Vanmiddag schreven we al over het boks gala, de eerste voorbereidingen zijn getroffen. Ook Rowena wil iets doen voor het gala en besprak het met Bjorn op de vide.

Rowena vertelt dat ze een speciaal nummer wil maken voor het kickboksgala. Met dat optreden kan ik ook gelijk laten zien wat ik in huis heb. Ook Bjorn is bezig met een track en daar ziet Rowena ook wel potentie in. Hoe vet is het als ik jouw track uitvoer als jij opkomt?! Bjorn vindt het helemaal geweldig, maar hij vertelt haar dat hij nog niet zo ver is met zijn track. Je moet echt een eigen nummer maken! gaat Rowena enthousiast verder. Maar Bjorn laat weten dat hij tot nu toen alleen het begin van het nummer heeft bedacht. Het moet een nummer worden met een geweldige beat. Iedereen moet helemaal losgaan als ze het nummer horen, dan pas is het geslaagd voor Bjorn. Rowena komt met de conclusie of beter gezegd een toevoeging, namelijk een remix! Wat ervan gemaakt zal worden is dus nog even afwachten. Rowena kletst maar door maar begint dan over iets heel anders. Ze vraagt op een gegeven moment aan Bjorn hoe ze Utopiaan van het jaar kan worden. Bjorn antwoordt verrast wil je dat echt worden? Rowena antwoordt dat ze het wel leuk meegenomen vindt als ze het zou worden. Maar dan wel oprecht, anders hoeft het niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 18:22

    Rowena Rowena…Blaas je niet te hoog van de toren? Sorry maar de raps die ik van je gehoord heb kan ik nog niet zo mee weg lopen.En een eigen lied schrijven? zou mooi zijn, tot nu toe kom je niet verder dan een paar regels. Maar ik wens je succes.

  2. anneke at 18:06

    Rowena die nu al vraagt hoe ze Utopiaan kan worden meid daar moet je nog wel wat voor doen je zit er net in
    Zo wil ze wel wat met Rolf doen en zo praat ze met Bjorn er over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *