Cees, Stefanie en Wim negatief over Rowena

Cees, Stefanie en Wim negatief over Rowena

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Cees, Stefanie en Wim hadden het toen over nieuwste bewoner Rowena. Aangezien de dame nog wat plannen heeft werd dat even besproken. En zeker omdat Rowena wilde plannen heeft. Zo wil ze bijvoorbeeld een mini tennisbaan aanleggen. Volgens Stefanie kom je er niet alleen met sport. De heren knikken en Wim antwoordt zeker met lessen voor kinderen is het lastig want ouders moeten overwegen of ze wel hier willen komen.  Bjorn is het immers ook niet gelukt met zijn voetbaltrainingen en zelfs Ivan’s obstacle run wordt niet bepaald platgelopen. Dat heb ik ook al tegen Rowena gezegd gaat Cees verder. En je  kunt er ook je vraagtekens bij zetten of het tennispubliek hier wel graag zou komen. De plannen van Rowena worden dus fel bekritiseerd. Maar is dat ook terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 12:57

  Rowena daar liet ik mijn kinderen nooit naar toegaan .Iemand die een ander aanzet tot ontlasting eten.Daar mankeert wat aan .En voor Bas dit had ik niet verwacht.

 2. Marja at 11:00

  Ach al die wilde plannen, een tennisbaan nota bene. Volgende mislukking. Je laat je kind daar toch niet tennissen. In het Gooi zijn voldoende bonafide tennisclubs

 3. beetje at 09:47

  Laat ze eerst zelf wat presteren (behalve Wim dan).
  Alleen maar commentaar Door de mensen die zelf niets doen en bang zijn voor hun plekkie daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *