Rolf verwacht weggestemd te worden

Rolf verwacht weggestemd te worden

Nog meer nieuws van gisterenavond, Mark en Rolf zaten op de bank te praten en daar laat Rolf weten dat hij denkt de pineut te zijn.

Want Rolf zegt tegen Mark dat hij verwacht weggestemd te worden tijdens de nominaties. Ik heb voor mezelf doelen gesteld. Maar dat kan ik niet alleen. Maar ik heb wel zoiets van ik ga nu niet meer veranderen. Want dat zou raar zijn. Dan zal de rest zeggen hij wil zich even bewijzen voor de rest. Mark antwoordt Ja, dat kan, het zou kunnen. Rolf is zeker van zijn zaak, je zult het zien ik zal de meeste stemmen pakken voegt hij eraan. toe.

Echter vond er nog een ander gesprek plaats tussen Bas en Cees. En die twee heren lijken toch voor iemand anders te gaan. Ze denken erover om Ivan stemmen te geven. Volgens Cees is het gewoon hypocriet, ik heb Ivan tig keer gevraagd naar zijn taak. Dat wilde hij ook dat ik dat zou doen. Maar  hij doet het consequent niet. Dus nu zou ik op Ivan stemmen. Dat zou ik kunnen doen. Aan de andere kant zie ik natuurlijk wat hij allemaal hier doet. Bas merkt op dat dat zijn gedrag niet veranderd. Nee dat is waar antwoordt Cees. Bas verwacht dat Cees niet veel stemmen krijgt, misschien twee of drie. En voor mijzelf misschien ook een paar. Maar ik denk dat Ivan ook wel weer een publieksstem krijgt, door zijn uitbarstingen. Wie o wie zou er nou gevaar lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 13:15

  in Utopia zijn ze met 15 man, ze zien elkaar de hele dag en nacht ook misschien, ruzie,s zijn niet van de lucht, hier schrijven er maar een paar, we weten niet van elkaar hoe we eruit zien maar toch is er hier ook ruzie, alleen door een paar opmerkingen neer te zetten, en zo te zien is het eind nog niet in zicht.

 2. Yvon at 11:40

  Helemaal met je eens gea,zag hem gisteren ook weer tekeer gaan tegen Ivan,ivm die handdoek over de wc bril,inplaats dat hij zegt,ja dat is ook niet fris,zegt hij ,fijn Cees bedankt Cees,het is zo van zich zelf overtuigt…
  Ik hoop dat hij veel stemmen krijgt,de praatjes maker

 3. gea at 11:08

  Bas denkt dat Cees weinig stemmen krijgt, ik denk het tegenovergestelde volgens mij krijgt er meer dan hij verwacht. Vannacht had hij weer ruzie met Stef, bemoeit hij zich ineens ook al met de administratie hij loopt maar te zeuren dat niemand wat uitvoert maar wat doet hij zelf. Als je de hele dag in de keuken bent en hij is aan het eind van de dag nog smerig doe je toch iets niet goed. Maar er zullen wel weer tegenstanders zijn omdat ik alleen maar negatief ben over Cees, maar sorry het lukt mij nog steeds niet om iets positiefs over die vent te schrijven.

  • Ann at 11:56

   Ja, yvon, gea.. We kunnen niets zeggen, anders weer bak modder van bepaalde personen.. Een grote irritant misbaksel.. Bovendien zo vies en smerig.. En grote toneelspeler en manupuleerder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *