Post voor Wim

Post voor Wim

Dag 630 is weer begonnen in Utopia. Rowena is vandaag richting de brievenbus geweest en vond daar post voor Wim. Wim begon blij aan zijn post, het is namelijk aardig wat! Dat is nog eens lekker wakker worden zullen we maar zeggen. Het duurt niet lang voordat er traantjes vloeien bij Wim. Gelukkig tranen van vreugde, het gaat om een brief van Evelien. Niet veel later zien we Wim gelukkig meer lachen en het lijkt allemaal positief te zijn. Want zo zegt hij het is super leuk en ik ben lekker verwend.

Bas is vandaag met andere dingen bezig, hij vraagt aan Rolf of hij aanstaande zaterdag samen met Stefanie wil koken voor Bas en zijn date Didi.  Rolf vindt dit idee maar niks om alweer geld uit de kas te halen voor z’n etentje. De eerste keer vond hij het leuk als promotie. Maar te vaak is een heel slecht idee, in zijn ogen. Bas en Stefanie willen dat Mark en Gina ook mee eten. Dit vindt Rolf al helemaal niks. Dat is oneerlijk tegenover de andere bewoners voegt hij eraan toe. Het gaat gewoon niet in combinatie met de andere aanvragen, volgens hem. Bas laat weten dat hij het totaal geen probleem vindt. Uiteindelijk komt er dan toch een oplossing.  Rolf gaat het voorstellen tijdens het centraal. Als de bewoners instemmen dan doet hij het en anders niet. Het is overduidelijk dat Bas moeite heeft met de beslissing van Rolf. Uiteindelijk legt hij zich er toch maar bij neer en wacht hij af. Nu is het nog wachten op het centraal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:04

    Bas die aan Rolf vraagt om voor hem te koken , man doe het zelf kan je een goede indruk op haar maken
    En waarom moet hij het uit hun pot vandaan halen hij heeft toch zelf geld , en waarom moet Mark en Gina mee eten niet erg gezellig voor de andere bewoners die twee zijn toch geen koppel meer alleen als het uit komt bij die twee.
    Dat dit in het centraal moet ze waren er toch bij dat Didi werd gevraagd.
    Als Ivan met Nicole in de B&B lagen is er ook geen toestemming gevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *