Bas, Bjorn Cees over woede-uitbarsting Ivan

Bas, Bjorn Cees over woede-uitbarsting Ivan

Na de uitbarsting vannacht van Ivan beschouwen Bjorn, Bas en Cees de situatie nog even na. Bas zegt dat hij van plan was om zijn excuses aan te bieden, omdat hij en Bjorn zoveel lawaai maakten. Maar toen ‘ie zo begon te flippen had ik er geen trek meer in. Hij mag nu zelf sorry zeggen tegen mij voegt hij eraan toe. Bjorn vindt Ivan schijnheilig, let maar eens op. Hij maakt heel vaak excuses. En dan doet hij dat heel hard en op een grootse manier, zodat iedereen het kan horen. Ik vind dat je excuses moet maken omdat je dat wilt, niet om aan anderen te laten zien hoe goed je bent. Ook komt Bjorn nog even terug op het feit wat Ivan eerder zei, dat hij niet zou bestaan en dood zou zijn.  Dat zal ik hem nooit vergeven en ik hoef hem later ook nooit meer te zien. Maar ergens heb ik wel een zwak voor Ivan geeft hij toe. Het maakt het nu wel draaglijk dat ik gewoon met hem kan praten. Cees heeft er ook een mening over hij vindt het opvallend dat Ivan als leider gezien en geaccepteerd wordt. Ik heb hem gezegd dat als hij zo graag als voorbeeld wil fungeren, dat hij dan toch anders moet doen.Bas antwoordt dat Ivan er gewoon teveel emotie in legt. En volgens Bjorn kun je het leiderschap niet afdwingen, dat werkt alleen maar averechts. Niet veel later besluiten de heren te gaan slapen, op naar een nieuwe dag vol met Utopia avontuur!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 12:15

  Ik vind ivan geen slechte jongen. Hij komt misschien hard over en zou zeker dingen op een andere manier moeten uiten. Maar goed er zit nou eenmaal veel temperament in. Wat de excuses betreft klopt wel een beetje. Misschien gewoon geen excuses aanbieden haha. Iedereen heeft zijn slechte kanten. De ene is achterbaks de ander vervelend en ivan is nou eenmaal grof en recht voor zijn raap. Utopia zal nooit perfect worden. Gelukkig niet anders viel er niks meer te beleven. Ivan heeft zich goed gedragen de laatste tijd en ja een uitbarsting zo nu en dan moet kunnen. Was terecht iedere nacht hetzelfde liedje.

 2. Ann at 11:36

  Haha, hier moet ik dus om lachen… Die cees, wie loopt er steeds met zijn beklag naar ivan… Cees… Wie loopt te zeuren tegen ivan dat hij niet kan slapen… Cees.. Wie naait hier de boel op en nou weer… Juist.. Cees.. En dan nu zo praten dat hij niet begrijpt dat iedereen ivan als leider ziet??? Cees jij wil zelf zo gezien worden.. Bah.. Jij draai alles om via anderen en maupuleer.. Wat een misselijk oud mannetje ben je toch… Overal waar iemand met anderen lopen te praten, kom jij er bij staan..

  • Mjo at 11:51

   Juist. Helemaal met je eens @Ann.

   Verder wil ik nog iets kwijt/een aanvulling geven, ik vind dat Bjorn, met wat hij zegt over het excuses maken/aanbieden van Ivan, hier heeft Bjorn zeker ’n punt. Dat is mij ook al vaker opgevallen. Ik denk dat het tijd wordt, dat er eens iemand is, die zegt, Neen Ivan deze keer accepteer ik je excuses niet.
   Maar ja, dat is wel olie op het vuur gooien, of dat nou zo bevorderlijk is voor de sfeer die er dan ontstaat?? .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *