Ivan was vannacht woest

Ivan was vannacht woest

Bas en Bjorn waren vannacht lollig bezig, de twee wilde wat dames laten schrikken in het donker. En dat is gelukt met als resultaat veel gegil en herrie. Echter was niet iedereen in voor een lolletje want Ivan werd kwaad, zeg maar woest.

In de horecakeuken spreekt hij de twee aan, Bas effe, ik geef het normaal aan. Ja ja ja antwoordt Bas die het een beetje weg probeert te wuiven. Bas lacht en Ivan wordt kwader, ik geef het net normaal aan godverdomme! Moet het perse komen tot het punt dat er iemand door draait voordat je het serieus neemt? Bas zwijgt en Ivan benadrukt dat er godverdomme rekening met elkaar gehouden moet worden. We verwachten van anderen dat ze rekening houden met jou en dan hou dan ook f*cking rekening met een ander. Voor dat ik het hele f*cking huis afbreek. Doe dan stil dan zegt Bas tegen Ivan. Je moet godverdomme normaal doen gaat Ivan kwaad verder. Doe nou eens rustig antwoordt Bas. Nee niet rustig zegt Ivan die heel dicht bij bas gaat staan. Hou f*cking rekening met een ander! Waarom ga je nou zo schreeuwen? vraagt Bas zich af. Ik ga wel schreeuwen antwoordt Ivan die nog woester begint te worden. Ik geef het normaal aan of niet?!!! Hou jij nu rekening met anderen vraagt Bas nog altijd rustig. Dit is wat je veroorzaakt dan zegt Ivan. En bas herhaald zijn vraag nog maar eens, doe eens effe normaal joh! Teringleier zegt Ivan kwaad. Wie de fo*ck denk je wie je bent. Hou rekening met een ander, ik vraag het normaal en dit is wat je krijgt! Het is nu al 3 dagen achter elkaar! Daarna besluit hij zijn tanden te poetsen en zijn bed in te gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Toet at 17:12

  Bas blijft rustig .Hebt het filmpje gezien.Wat een zielig mannetje is Iwan.Grootbek.Jakkes.Nicole staat nog wat te wachten met onze Boris boef.

 2. gea at 14:11

  Ik wist dat het niet lang zou duren voordat Ivan weer zou ontploffen,en dat schelden hij is toch moslim waarom roept hij god dan aan ipv mohammed dat klinkt zeker niet. Hij kan ook nergens tegen het lijkt wel een ouwe kerel het wordt echt tijd dat hij oprot en neem dan ook gelijk Nicole en Cees mee die zijn het ook altijd met hem eens.

 3. Mjo at 11:40

  Goh, het is een tijdje rustig geweest. Ik dacht al wat is er toch met Ivan aan de hand. Hij was zo “rustig” en dacht, zou hij op het matje geroepen zijn bij de ZK/regie. Maar ik heb te vroeg gejuicht.

  Dan zegt Ivan ook nog “ik zeg het normaal”, dan zou ik wel eens willen weten wat bij Ivan abnormaal is.

  Ik vraag mij werkelijk af, waarom Ivan, of hij nu gelijk heeft of niet, altijd zo met stemverheffing moet spreken (en vloeken) en niet te vergeten zijn zeer (be)dreigend overkomende lichaamstaal.

  Als hij zich zo ook in de ” echte en buiten” wereld zo gedraagt, vrees ik toch echt het ergste voor Ivan.

 4. Marja at 11:27

  Ivan reageert erg overtrokken en schreeuwt net zo lang dat iedereen wakker is. Hij kan er niet tegen dat Bas niet bang voor hem is.

  • Hyl at 12:52

   Precies iedereen moet bang zijn voor zn intimiderend gedrag, agressieveling, nou werkgevers maak je borst maar nat als je ivan in dienst neemt

 5. Corrie at 10:45

  Jezus wat een puberaal gedrag van Bjorn en Bas als je je verveeld gaat je eigen af…….,
  maar laat een ander slapen die werken namelijk overdag zouden jullie ook eens moeten doen
  ga iets nuttig met je leven en bewijs je overdag, maar dat zal wel moeilijk zijn gezien, dat jullie
  hersens niet werkt anders gebruikt je ze wel. GET A LIVE

  • Wil at 11:25

   Ivan mag best reageren ,maar op deze manier niet, wat een tiran weer,
   Hier kon je op wachten, opgekropte frustraties van de alles heerser, niet normaal zoals hij reageert, hij kan dat niet op een normale manier, een goede therapeut zou op zn p,aats zijn,
   Je zal hem als werknemer hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *