Bas en Benjamin willen speeddaten

Bas en Benjamin willen speeddaten

Gisterenavond lagen Benjamin en Bas in bed met elkaar te kletsen. De twee heren spreken over het vrouwelijk schoon…

Want dat missen de heren wel, ze zouden wel een leuk bezoekje willen van vrouwen. Maar hoe doen ze dat? Bas vindt speeddaten wel een goed idee, dan kunnen vrouwen een filmpje van zichzelf sturen om zichzelf te promoten en vervolgens een overnachting in Utopia winnen. Benjamin antwoordt tja, ik acht de kans vrij klein. En ik ben best wel een positieve jongen. Wat de twee wel verbaasd is dat het speeddaten nooit verder is opgepakt in Utopia. Benjamin geeft aan dat hij het wel leuk vindt om andere mensen te leren kennen.  Maar dan is het elf uur en moeten ze weer weg. Wel is dan de druk van de ketel aldus Bas. Daar is Benjamin het mee eens, maar als je echt iemand leuks ontmoet, zit je jezelf alleen maar op te vreten vreest hij.  Ik denk dat het alleen maar frustrerend werkt voegt hij eraan toe… Zullen de heren het speeddaten doorzetten of het erbij laten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 10:37

    Ze hadden dat geld wat ze uitgegeven hebben aan dat model misschien beter kunnen uitgeven aan een call girl het zit de heren zeker erg hoog dat ze geen sex hebben daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *