Post voor Rolf en Gabriëlle

Post voor Rolf en Gabriëlle

Dag 617 begint goed in Utopia, twee bewoners hebben namelijk post van het thuisfront ontvangen. Dit keer zijn Gabriëlle en Rolf de gelukkigen.

En Rolf kan lekker wakker worden met brieven want hij lag nog lekker in bed. Verder zit er niemand bij maar lacht regelmatig. Al snel is Rolf uit beeld omdat er verder niemand bij zit, aan de houding van de nieuweling te zien lijkt het allemaal positief te zijn. Gabriëlle is er al uit en zit op haar gemak op de bank te lezen. Ze werd vergezeld door Nicole. Cees komt erbij staan en vraagt of ze leuke post heeft. Dat heeft Gabriëlle wel, zo heeft ze een brief die eerder aan het hek verscheen maar al snel volgt er een streamlock. Gina zegt dat ze ook moet gaan schrijven voor het thuisfront. Ivan staat ook vermeld in de brieven, het zijn positieve dingen. Zowel over hem als over Gabriëlle natuurlijk. De moeder van Ivan zei dat je van goede huizen moet komen om mij op je schouders te dragen. Ivan is ook nog de shit, is lief en zorgzaam. Nicole komt ook nog eens positief aan bod. Als Stefanie vraagt hoe de brief van haar moeder was antwoord Gabriëlle dat ze op moet passen met drank. En nog meer dingetjes maar daar laat ik me niet over uit. Het was een lieve brief. Ook heeft Gabriëlle verschillende foto’s ontvangen. En natuurlijk heeft Gabriëlle ook post van floaky. Waar ze dan ook hard van moet lachen. De dag is positief begonnen! Wat zal er nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 10:44

    Wat een dom gedoe altijd als er iemand post krijgt lijkt het wel of het voor de hele groep is ,iedereen komt mee kijken.’heb je leuke post’, iedeen is denk blij als ze post krijgen , maar zo overdreven altijd ook als ze bv ruzie hebben gehad dan wel poeslief komen kijken of ze leuke post hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *