Boer John is weer in Utopia!

Boer John is weer in Utopia!

Een bekend gezicht is langs geweest in Utopia, boer John hebben we lang niet gezien maar hij was er dan toch even! Wat boer John kwam doen? Hij kwam de melk opslag tank halen en leerde Bas ook nog even hoe hij op een koe moest rijden. Ook kijkt de bekende boer naar de dierenuitbreiding die heeft plaats gevonden. Mooi man zegt boer John op zijn manier. De bewoners vinden het leuk dat de boer er weer is, het is immers al even geleden. Als er nieuwsgierig gevraagd wordt of hij nog contact met oud bewoners heeft antwoordt John dat hij er niet meer zo mee bezig is. Iedereen doet zo zijn ding voegt hij eraan toe.

Wat later als boer John weer weg is zitten Bas en Ivan te praten. Het gaat over de dieren, Bas heeft nog aardig wat plannen. Bas wil namelijk graag een ren voor de kuikens maken en begint over het koe rijden. Je zag het net, Stuk vond het niet eens erg. Maar een paard of een ezel zou ook wel leuk zijn. Ook spreken de heren over de huidige “boerderij” er zal meer ruimte gemaakt moeten worden. Of de hindernisbaan of de camping zal moeten verplaatsen of verdwijnen. Want de stal moet groter voor de koeien en als de koeien drachtig zijn voor de kalfjes. De kippen moeten ergens anders huizen en de kwartels kunnen samen rondlopen met de geiten. Dan eten zij de geitenpoep op aldus Bas. Ivan zou ook wel wat uitbreiding van dieren willen. Hij wil wel een hond in Utopia. Dat lijkt me wel vet. Bas lijkt het ook wel wat, hij zou wel een Husky willen. Met één groen en één blauw oog. En als de geiten straks kleintjes krijgen, lopen er straks ineens zes stuks rond op het terrein. Ja het zijn leuke dingen voegt hij er dromerig aan toe… Straks hebben de bewoners nog een dierentuin!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 06:49

  Een hond nemen in Utopia??????
  Hoelang gaat Utopia nog duren dan? 14 a 15 jaar? Want die leeftijd kan een hond namelijk makkelijk halen! Als Utopia stopt moet die hond dus weer naar een ander baasje….echt diervriendelijk ja!

 2. Yvon at 22:33

  Cees geniet van alle aandacht,het liefste negatieve aandacht..hij smult van andermans foute eigenschappen,wat jij schrijft Ann hij genoot zichtbaar van het gesprek met Bas en Bjørn.
  Ik heb het al eerder geschreven maar is er niet door gekomen,let maar eens op,als er in een groepje gepraat wordt,komt Cees langs,met of zonder bezem,maar die oren staan dag en nacht open,om vervolgens weer te gaan roddelen en stoken.
  En verder hoop ik ook dat er geen paard en of hond komt,vind deze beesten al zielig genoeg..voor mij mogen ze weg gehaald worden,want echt schoon vind ik het niet

 3. Klaverboer at 21:50

  Fijn om Boer John weer te zien, leuk, wijs en eerlijk persoon. Daar zouden de bewoners een voorbeeld aan kunnen nemen! Goed dat hij de melktank heeft opgehaald, Nu wordt de melk in de tank gegooid en wordt er niks mee gedaan, ja weg geflikkerd. Ik hoop dat ze nu de melk naar de loods brengen en dat ze het opdrinken of verwerken. Nicole wilde toch zo graag kaas maken? Nee het verminken van mensen is haar Utopia geworden! Nicole denk eens aan de joden die een nummer tattoo kregen in de concentratiekampen. Doe respect aan de slachtoffers van het Nazi regiem en plaats of neem geen tattoos meer!!!!!

 4. joze at 21:04

  IK hoop dat de regie er voor zorgt dat er geen paard komt.
  De koeien hebben al bijna geen ruimte en een paard moet
  toch kunnen rennen.
  Er is al eens een discussie geweest over een hond en gelukkig
  is dat toen niet door gegaan. Hoop dat regie hier weer een
  stokje voor steekt en ook voor dat biggetje wat die maffe
  Gina wil.

 5. gea at 19:27

  Hoeveel denken ze dat een paard kost? Ik snap niet wat ze nu weer allemaal willen, trouwens vanavond gekeken ik vond de confrontatie tussen Cees en Ivan niet goed in beeld gebracht ik heb Ivan niet zo erg tekeer horen gaan tegen Cees als dat hier beschreven werd vond het wel meevallen het mocht zeker niet op tv.

  • Ann at 20:04

   Dit vond ik ook… Maar blijf een irritante man.. En staat wat te eten boven die pan chocolade mousse.. Bah.. En bij eerste stuk bij die bas en bjorn op bankje, genoot cees hoe ze over hem praten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *