Benjamin belt met Willeke Alberti

Benjamin belt met Willeke Alberti

Benjamin is van de goede doelen en zet zich daar volledig voor in. Eerder had hij al een mooie wens uit laten komen voor een oudere vrouw die helemaal weg was van Willeke Alberti maar vandaag is hij weer bezig. Ook dit keer besluit hij de zangeres in te schakelen.

Benjamin heeft namelijk nog een goed doel voor ogen en wil de hulp inroepen van Willeke Alberti. Het doel is om zich in te zetten voor eenzame ouderen. Benjamin heeft het plan om een avond te organiseren met organisaties die zich inzetten voor deze ouderen. Als Benjamin zijn verhaal heeft uitgelegd aan Willeke antwoord ze graag mee te willen werken. Samen sta je sterk voegt ze eraan toe. Benjamin zegt dat hij het fijn vindt om te horen dat ze het werk van de Utopianen waardeert. En ik ben blij dat je nog steeds enthousiast bent om een steentje bij te dragen. Na een goed telefoon gesprek te hebben gehad stuurt Benjamin ook nog een mailtje met verdere informatie. Binnenkort zullen we Willeke Alberti dus weer in Utopia zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *