Rolf wil de keuken ownen

Rolf wil de keuken ownen

Na het centraal praten Bas, Benjamin en Rob buiten met elkaar.Al snel gaat het over Rolf en de horeca, hij lijkt het te willen ownen.

Als Stefanie erbij komt zegt Bas tegen haar of Rolf voortaan de chef is. Waar slaat dat op? Wie heeft hier nou een opleiding zelfstandig werkend kok afgerond. Hij of jij?” Stefanie wil er liever niet over praten, laat het maar even, alsjeblieft voegt ze eraan toe. Als Bas vraagt of de werkschuur wordt omgetoverd tot horecakeuken, antwoordt Stefanie daar wist ik ook niks van. Al met al kan Bas wel lachen om Rolf. En begint hem na te doen, ik ben hier om samen te werken. Ondersteuning! Maar Stefanie vindt de imitatie wat minder, ze krijgt van Rolf het menu door haar neus geboord en heeft niets meer over de keuken te vertellen. Wie heeft het trouwens bedacht om de horeca te verhuizen naar de werkschuur? vraagt Stefanie even later in een de keuken. De chef antwoordt Benjamin lachend doelend op Rolf. Rob ziet dit alweer helemaal fout gaan, dit loopt weer helemaal uit de hand. Ivan vindt de verhuizing wel een goed idee. En Stefanie die het hoort antwoordt dat wel te snappen maar volgens mij doe ik de horeca en ik weet nergens iets van.  Als Benjamin en Stefanie wat later alleen zijn in de keuken zegt hij tegen haar dat hij het jammer vindt dat Stefanie de horecakeuken van zich laat afpakken. Ik vind het zo jammer dat je de tattoos hebt gelaten voor wat het is, zodat je je kan focussen op de horeca. Maar… Die wordt ook gewoon uit mijn handen gegrist, vult Stefanie aan. Ze zegt dat ze een aantal keer met Rolf heeft gepraat, maar dat hij alleen maar zijn eigen gang gaat. Hoe zal dat aflopen? Misschien moet Stefanie voor zichzelf beginnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:34

  @Yvon en @gea ik bedoel er echt niets verkeerd mee en ben al helemaal niet kritisch richting jullie, maar lees het verslag eens, eerder geplaatst op deze site, namelijk: Stefanie wil iets met haar psychiatrische ziekte doen.

  Dat verklaard veel van haar gedrag, voor mij althans.

 2. maria at 11:08

  Stefanie zegt dat wel steeds dat het haar keuken is en rolf het (moet nog zien) af wil pakken. Maar wie staat het meeste in de keuken van juist rolf. Stefanie is overal veel te laks in het neemt het allemaal met een korreltje zout en is niet echt gefocust. Ze wil van alles doen zoals tatoeëren enz. Maar legt al gauw het bijltje erbij neer. Stefanie wilde tijdje geleden zelf niet de keuken meer doen en nu ineens wel? Het blijkt maar weer hoe labiel ze is.

 3. joze at 20:53

  Ik denk dat ze utopia inderdaad opnieuw gaan
  inrichten en opknappen voor 2016.
  Het stond toch in alle media dat het door gaat
  volgend jaar. Ben wel benieuwd of ze nieuwe
  kandidaten kunnen vinden, want de 15de utopiaan
  is er nog steeds niet.

 4. Klaverboer at 18:22

  De horecakeuken in de werkschuur? Hoe komt hij aan dat domme idee? Ben je zo weer 10k kwijt. Gaan de koeien dan naar de Wellness en de B&B naar de stallen? Ze moeten het gewoon zo laten.

 5. Yvon at 18:03

  Ann helemaal mee eens,Stef wil niets alleen maar zielig doen,dat iedereen iets van haar afneemt,of zoals Rob die haar zoende,het haar vriend heeft gekost,alsof ze het zelf niet wilde…
  Ik zie haar alleen maar met een lang gezicht of onbeschoft praten,of ik versta haar niet.
  Maar ik heb haar tig keer liever als geniepige Cees

  • anneke g at 12:37

   Yvon ik zie je iets schrijven over Ann helemaal mee eens maar ik zie geen reactie van Ann volgens mij schrijf je af en toe op de verkeerde pagina

 6. anneke at 18:01

  Als hij wel de horeca keuken eigend als dat zo is, en verder wil in de werkschuur dat begrijp ik niet als hij mensen te eten krijgt moet hij met het eten naar buiten om het te serveren in de loods.
  Net wat iemand zei gisteren hebben we weer de verkeerde weg gestuurd , die Rolf begint vervelend te worden Stefanie en Cees hadden hem nooit erbij moeten nemen of over laten nemen.
  En als het wel in de werkschuur komt waar moet hij (Wim)dan naar toe inplaats van de keuken , ze kunnen beter daar meer slaapplaatsen maken en dan goed isoleren dat Cees en wie nog meer lekker slapen een goede nachtrust hebben.
  En ik zal het beter gaan indelen ze hebben spullen zat om het te veranderd hebben ze teminste weer wat te doen

 7. gea at 17:47

  Stef wil van alles maar pakt met niets door als iemand zegt dat moet je zus of zo doen dan laat ze het weer uit haar handen glippen en vind ze het wel weer goed. Wat wil ze dan gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *