Cees schreeuwde het uit vannacht

Cees schreeuwde het uit vannacht

Een nieuwe ochtend is alweer voorbij maar wij gaan nog even terug naar vannacht. Want toen is er ook iets gebeurd. Cees schreeuwde het namelijk uit vannacht…

Rond 2:00 uur werd de loods verstoord door keihard geschreeuw van Cees. Waarom schreeuwde hij zo hard? De oudste bewoner had zo’n pijn dat hij het uit kermde.  Verschillende bewoners werden er wakker van, zo ook Gina en Naomi. De dames gaan gelijk kijken wat er loos is. Als ze vragen of hij een nachtmerrie had antwoordt Cees dat het dat niet is. Ik had enorme kramp voegt hij eraan toe. Na een tijdje komen ook Rob en Bjorn langs om even te kijken hoe het gaat met hem. En ze vragen of ze iets kunnen doen maar Cees laat weten dat het al wel iets beter gaat. Maar een uur later is het weer raak; Cees wordt opnieuw wakker met een helse pijn. Cees probeert zijn benen te strekken en komt dan zijn bed uit. Het kost moeite, maar hij kan zichzelf uiteindelijk over zijn pijn heen slepen. Hij besloot maar een sigaretje te roken om daarna nog maar even terug te gaan. Sterkte Cees.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. gea at 00:52

  Het is maar goed dat Cees niet in het cordwood huis lag te slapen want dan hadden zijn krampjes geen aandacht gekregen, en kon hij ook bij niemand piepen.

 2. Ann at 21:25

  Goedenavond tom, of degene die berichten hier toelaat om berichten te plaatsen.. Ben net hier weer om bericht te plaatsen, en wat zie ik tot mijn verbazing dat toet bericht plaatst over mij terwijl ik mij nog niet in deze discussie had gemengd.
  Yvon heeft mij verdedigd.. Nu begrijp ik iets niet.. Yvon staat op zwarte lijst, soms worden haar berichten niet geplaats, raar, zoals yvon berichten plaats, die zijn naar minn mening niet asociaal, maar direct.. Toet en nog meer mensen hier geven niet alleen een mening over de utopianen, maar ook over mensen die een mening geven en dan asociaal..
  Ik hoop dat jullie daar eens op letten.
  En hoop dat jullie daar reactie opkunnen geven, al is het via mijn e mail.
  Vr gr Ann

 3. maria at 17:38

  Mjo.. Inderdaad , is pijnlijk maar inderdaad om zo te schreeuwen vind ik(sorry) echt overdreven. Zeker de pijngrens niet hoog. Heb zelf vaak kramp in het been en de achter kant van de bil. Tuurlijk is niet prettig maar zo tekeer gaan, Pfffff Is het niet om bijv. de aandacht te trekken om ergens anders te kunnen slapen? Weet niet ….maar toch………

  • Ann at 22:05

   Toet, met respect.. Ik heb vorige bericht gelezen wat jij plaatste over mij, dat ik naar school moest, dat ik nedelandse ben en dat ik geen grammatica ken.. Hier moet ik om lachen toet, jij weet niet wat mijn beroep is, maar jou naam is ook raar, verdacht raar, gea, yvon, mjo ann.. Zijn onze namen.. Toet?? Lees, tussen de zinnen weet jij mijn beroep. Beroep!!

 4. Harlequin at 15:59

  Ik kan je zeggen dat ik liever kinderen krijg dan de kramp die ik van de week had. Kinderen krijgen was lang niet zo erg. Ook de behandelingen aan mijn baarmoeder (zonder narcose, verdoving of andere zooi) waren minder erg. Ik rook niet, dus daar zal het bij mij dan ook niet aan liggen. Bij mij komt het gewoon doordat de spanning in mijn lijf minder werd, waardoor mijn spieren zich gingen ontspannen en dan heb ik dat wel vaker. Niets aan te doen, en het duurt soms heel kort, 30 seconden ofzo, maar soms ook wel 5 minuten. Nou ik kan je vertellen dat je dan niet weet waar je het zoeken moet. Soms duurt het gewoon een paar dagen totdat de spierpijn dan uit mijn benen verdwenen is. Volgens de huisarts heb ik een behoorlijk hoge pijngrens, dus ook daar kan het niet aan liggen.
  Kramp is gewoon moeilijk weg te krijgen.

  • Yvon at 16:52

   Toet,Ann heeft helemaal niet gereageerd!!! Ik snap niet wat jij tegen Ann,Gea en mij hebt,wij mogen toch onze mening uiten!!!!ik heb de zwangerschap erbij gehaald,sorry maar ik had iedere nacht kramp toen ik zwanger was,nee ik vind kramp niet zo erg als een kind krijgen,ieder mens is verschillend niet waar!!!
   Ik heb normaal gesproken heel veel empathie,maar voor bepaalde mensen kan ik dat niet meer opbrengen.
   Vraag aan een vaatspecialist wat je als eerste moet laten,als het allemaal niet meer zo goed werkt,op een bepaalde leeftijd,roken en drinken!!! Hoop dat dit door de redactie komt

   • Ann at 21:06

    Hoi yvon.. Ik moet zo lachen.. Heeftt toet het over oude damens en naar school gaan.. Ik ben klaar met dienst, en lees bericht.. Ik heb inderdaad niet gereageerd.. Lees net berichten, bedankt ivon dat je het voor mij opnam.
    Ik denk toch dat toet frustratie heeft tegen jou, mjo, gea en mij, voor wat, ik weet het niet.. Maak dit vaak mee in mijn werk, mensen die niet meer kunnen filteren..

    Wat cees aangaat, hij probeert nu een ander strategie, dus probeert hij op deze manier aandacht te trekken..ik blij zeggen gewoon een misbaksel.. Yvon, gea mjo, hoop jullie snel weer te horen.. Gr ann

 5. MariaBora at 15:15

  Och mensen toch, die man wil gewoon vertroeteld worden, maar Cees, eerlijk is eerlijk, probeer van het roken af te komen, neem een coach zoiets als Gabr. had bij het afvallen.

 6. Hannah at 15:02

  Doordat het lichaam van vrouwen een andere productie/aanmaak van het hormoon endorfine heeft, wil nog niet zeggen dat een man geen erge pijn ervaart.
  Het is niet dat wij zo stoer zijn, maar ons lichaam meer endorfine aanmaakt, om bijvoorbeeld een bevalling te kunnen doorstaan. In andere pijn-situaties hebben wij dus mazzel. 😉
  Maar misschien hebben wij vrouwen een minder empatisch vermogen, bijvoorbeeld om te zeggen: “Cees, wat vervelend dat je vanacht zoveel pijn had! Beterschap!!”
  Ik wens niemand of lach iemand uit die, om wat voor rede dan ook, pijn heeft.

 7. Yvon at 13:31

  Volgende keer gewoon even op een natte doek gaan staan en of wat suiker eten Cees ,is het zo over,hoef jij niet iedereen wakker te gillen

  • Mjo at 13:50

   Haha Yvon. Idd. is een goeie. 🙂
   Het is idd. maar goed dat Cees (mannen) geen kindjes moeten / kunnen krijgen, want dan was de wereldbevolking snel uitgestorven.

   Natuurlijk kan kramp erg pijnlijk zijn, maar om het daarom zo uit te schreeuwen??? Blijkt dus ook nog dat Cees een lage pijngrens heeft. Ach gut toch.

 8. joze at 12:55

  Ja ,sorry Cees als het niet zo is.
  Maar ik denk toch dat je ingehuurd bent
  om daar de boel een beetje te stangen
  omdat het te saaaaaai werd. En dat je
  binnen een paar weken naar huis bent.
  Ennuh , waar blijft die 15 de bewoner??!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *