Mark regelt een mini biggetje

Mark regelt een mini biggetje

Gina is al een tijdje terug jarig geweest en toen der tijd waren Mark en zij nog samen. Ze wilde toen een hondje regelen wat later een varkentje werd. Vanmorgen is Mark samen met Gina aan de slag gegaan om een diertje te regelen.

In het kantoor zitten de twee achter de laptop. Mark heeft immers beloofd om een biggetje te regelen met als bijzondere detail dat niemand er vanaf mag weten. Gina weet het natuurlijk wel en vergezelt hem dan ook. Mark besluit boer John op te bellen. Zeg het eens zegt de boer tegen Mark. Nou begint Mark,  ik heb hier een lieftallige dame naast me zitten die van mini biggetjes houdt…. Maar verder komt het gesprek niet omdat de verbinding wegvalt. Na meerdere pogingen besluiten de twee maar te mailen tot ongenoegen van Gina. Wat dat duurt zo lang! Mark typt het mailtje en Gina kijkt ondertussen enthousiast mee. Ze ziet het al helemaal voor zich, en Mark merkt op dat het eigenlijk een soort schoothondje is. Ja antwoordt Gina het is super klein! Om er zeker van te zijn dat boer John snapt wat Gina bedoelt, zoeken ze er ook nog een bijpassend plaatje van een mini biggetje bij en verzenden de e-mail. Ivan die naast het stel zit te werken weet inmiddels een beetje wat er gaande is maar Mark en Gina vragen vriendelijk om het nog even geheim te houden. Gina voegt eraan toe dat als hij een mailtje van boer John voorbij ziet komen het maar door moet sturen naar haar of Mark. En benadrukt nog maar een keer dat hij niets mag zeggen. Ivan doet het en Mark besluit een kopje koffie te nuttigen. Voorlopig dus nog geen mini big, maar binnenkort wel weer een uitbreiding van het dierenrijk in Utopia!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 18:04

  De boer heeft natuurlijk opgehangen hij dacht misschien daar gaan we weer nog een beest erbij.
  Zometeen wil ze nog meer ,dat hij erin trapt en we wil niks meer met hem maar wel wat van hem en dan nog dat stiekeme gedoe can niet niet verder vertellen

 2. Marja at 14:56

  Nou het is al een zwijnenstal daar, straks moet dat beest zeker bij gina in bed. Mark zou afstand houden van gina, ze hoeft maar te kikken en ze krijgt het, niets overleg

 3. MariaBora at 14:03

  En vooral Gina ervan op de hoogte stellen, als dat niet zou gebeuren is Utopia weer te klein.Wie verzorgt het biggetje dat er eventueel komt, neemt Gina het mee naar bed

 4. Wil at 13:21

  En ja hoor daar gaan ze weer, niets zeggen en gewoon doen, een vrijbrief voor anderen,binnenkort staan ze weer in de min, ze kunnen het gewoon niet.
  Stommerds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *