Bas en Rob biechten eerlijkheidstest op

Bas en Rob biechten eerlijkheidstest op

Bas en Rob waren eerder al bezig met een eerlijkheidstest voor Rolf. Er kwam een mooi model langs om Rolf te verleiden. Dit om te testen of Rolf wel zo trouw zou zijn tegenover zijn vriendin. Echter is wel gebleken dat hij dat is en had al vermoedens dat het niet klopte. Vandaag hebben Rob en Bas maar opgebiecht dat het ene grapje was.

Want het is ook opgevallen bij Bas en Rob dat Rolf trouw aan zijn vriendin bleef. Bij de veranda bespreken de drie het nog eens door. Rob valt maar met de deur in huis, we moeten jou iets opbiechten… We hebben een geintje met je uitgehaald, maar dat weet je denk ik wel. Rolf antwoordt ja dat lag er zo dik boven op, dat was wel heel makkelijk. De drie mannen kunnen gelukkig wel allemaal lachen om de grap en er lijkt ook meer vertrouwen in Rolf te zijn. Het is jammer voor jullie, maar het is niet gelukt voegt hij er nog aan toe. De drie mannen hebben elkaar in ieder geval wel een beetje beter leren kennen. En ook nog eens lol gehad!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *