Ivan gaat Bas een pak slaag geven

Ivan gaat Bas een pak slaag geven

Het boksgala van Bas en Ivan gaat door, dit zal 10 oktober plaats vinden. Maar voordat het zover is moet er natuurlijk getraind worden. En andere voorbereidingen die erbij komen kijken. Zo zijn Benjamin, Ivan, Bas en Bjorn druk bezig met zaken regelen. Al snel komt de training van Bas aan de orde. Train jij eigenlijk nog wel? Heb je vandaag getraind?” vraagt rivaal Ivan aan Bas. Bas antwoordt met een lach ja maar Ivan kan het maar moeilijk geloven. Je lult! voegt hij eraan toe, zelfs Milko maakt zich zorgen om je! Bas lijkt het allemaal niet zoveel te boeien. Ivan daarin tegen lijkt al met de overwinning bezig te zijn. Ik geef je echt een pak slaag! zegt hij. En als ik zie dat je moe bent, geef ik je een nog harder pak slaag! Bas lijkt niet zo onder de indruk te zijn, jij ziet het niet eens als ik moe ben antwoordt  hij. Een halve minuut hè, tussen de rondes door. Dan ben ik alweer helemaal back on power. En dan ben ik gewoon weer anderhalve minuut bezig met jou helemaal kapot maken. Bas lijkt dus ook vrij zeker van zijn zaak maar wie zal er winnen? We zijn erg benieuwd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toet at 13:30

  MariaBora.Wat heb je gelijk.de reactie van ah is echt verderfelijk.Ik denk als hij Bas echt slaat .Hij er gelijk uit moet.Trouwens ik kijk die dag niet.

 2. ah at 11:05

  Ivan, sla er maar lekker op los. Niet meteen maar naar drie ronden pas. KNOCK-OUT svp. Wij volgers van Utopia willen ook graag genieten. Zet hem op Ivan.

 3. Ann at 21:38

  Ha yvon, je vergeet iets, hij probeer ook op koe te rijden.. Dat lukt al niet, straks staat er geen koe maar stier voor hem… Dit is rode lap voorhouden..

 4. MariaBora at 18:18

  Ik ben ook bang dat Ivan een klap teveel geeft, en dan, Ivan is een vechtersbaas, Bas moet het nog leren, eigenlijk moesten ze het van Utopia uit verbieden, als er iets gebeurd zijn zij verantwoordelijk er voor.

 5. Yvon at 18:07

  Bas is een lui mannetje.ik heb hem alleen met zijn beestje zien spelen en hij heeft geprobeerd om over het hekje of op het hekje te springen,meer heb ik Bas niet zien doen,sneaky zijn,dat is Bas.
  Ivan is een getrainde boxer,hij is niet zo onsportief om Bas echt hard te slaan,maar Bas is het al lang weer zat,eigen schuld als hij klappen krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *