Utopia nieuwtjes 7 september

Utopia nieuwtjes 7 september

Het Utopia nieuws van 7 september vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia is gebeurd.

 • De dag verliep vandaag erg rustig, gelukkig is er nog wel wat te melden voor de Utopia nieuwtjes.
 • De loods werd vanmorgen flink onder handen genomen. Zo zagen we Wim, Gina en Naomi  verven. De muur kreeg een knal kleur, paars en blauw… Metamorfose voor Utopia 2016 misschien?
 • Wanneer zal de welbekende “stem” de bewoners toespreken om te melden dat Utopia in 2016 ook door gaat? Vorig jaar was dat in half september…
 • Verder lijken Bas en Bjorn iets van plan te zijn. Ze hebben op een of andere manier walkie talkies bemachtigt of gekocht en “speelden” daar buiten mee.
 • Gina nam vandaag verschillende bewoners onder handen om haren te knippen. Ook Mark is crea bea bezig geweest, hij heeft een shirt bedrukt met de tekst Question Mark?
 • Cees heeft shirts laten bedrukken om te verkopen. Cees is er dol enthousiast over, welke tekst erop staat? Just in Cees…
 • Naomi heeft Stefanie uitgelegd hoe ze de koeien moet verzorgen.
 • Later komen we terug met nog meer Utopia nieuws. Zien we je later terug op de site?

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ann at 22:32

  Ik wil geen shirt, ofwel?? Ja wel, ik ga bij school vragen of ze voor cees, of schrijf ik het netjes, cees niet leuk vinden.. Van iedereen die cees niet leuk vind , krijg ik euro.. Die schenk ik aan goed doel, ha dat doel weet ik al,, en denk dat ik veel geld binnenhaal. Gea, mjo, yvon doen jullie mee??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *