Naomi een nieuwe interieurstylist?

Naomi een nieuwe interieurstylist?

Gisteren schreven we er al over de loods die een make over kreeg. De muren werden geverfd waarschijnlijk om alvast een frisse uitstraling te hebben als Utopia 2016 begint. Echter bleef het daar niet bij want gisterenavond werd duidelijk dat Naomi nog veel meer van plan was.

Want de loods moet veranderd worden, zo gaf ze aan tegen een aantal andere bewoners. Die kast daar, die vind ik nou echt lelijk. En al die dingetjes, die kunnen toch gewoon weg? vraagt ze aan Wim. En weet je wat nog meer storend is? Dat plukje roze daar. Dat kunnen we ook oververven. Maar er zijn nog meer plannen want die schrijft ze allemaal op om nog te doen. In haar enthousiastme gaat ze van de hak op de tak. Ook moet alles wat schoner en horen we een boerenstijl voorbij komen. Wim kan zich er ook wel in vinden ja zegt hij. We laten we het allemaal landelijker maken. Moeten we morgen maar even in het centraal vertellen. Maar Naomi reageert niet, ze gaat gewoon verder met haar plannen. Wat moeten we met die planten doen? vraagt ze. Wim oppert om het een beetje te ordenen en Naomi ratelt maar door. Zo wil ze een loungehoek maken en er moet een regel komen dat de wc deuren altijd dicht moeten.  Ik heb daar kapot hekel aan, als die open staan voegt ze eraan toe. Lekker alle kastjes afnemen. Ik wil alles weer fris laten ruiken hier! Thuis ben ik helemaal niet zo, hoor. Zo schoonmakerig. Zo zegt Bjorn verontwaardigd. Heb je een klap van de molen gehad, ofzo? Maar Naomi gaat gewoon vastberaden door en gaat richting de schoonmaak kar. Goed bezig Naomi!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:21

  De nieuwe Laura B geld verspillen met dingen die best nog kunnen ,, hoelang blijft de bank nog.
  Welke ( sorry dat ik het zeg) laat daar een tatoo zetten je komt toch niet in beeld mag je bij een ervaren tatoo meer betalen maar je hebt wel een mooie
  Ik weet er nog wel een in Heerhugowaard

 2. gea at 16:00

  Heeft Naomi het licht gezien of zo ,dat zij ineens van die heldere ideeen heeft, voorzover ik het zie zitten de wc deuren altijd dicht. En de hele loods moet geverfd en nieuw laminaat, Hornbach heeft eeer een goeie aan ze, nu nog echte bedden en nieuwe matrassen wie zullen we daar voor benaderen Auping of Tempur heeft Cees ook niets meer te klagen.

 3. Wil at 10:08

  Dat denk ik ook hannah, Naomi zal het een worst zijn als er 1grote rommelkont is, is dat Naomi wel, en nu ineens alles opruimen/weggooien?

 4. Hannah at 09:28

  Naomi een klap van de molen gehad? Ben je mal, gewoon een gevalletje: “Naomi, zenderkamer!!”
  En een nieuwe Hornbach heeft reclame zendtijd gekocht voor een paar maanden, met hier en daar wat gratis verf en interieur decoraties. 🙂

  • Hannah at 10:44

   Ik val toevallig net halverwege in het centraal waar Naomi het er net over heeft: op de vraag van bewoners wat het gaat kosten, antwoordt Naomi dat het niets gaat kosten.
   Ze gaat o.a. alleen wat dingen weggooien en wat fotolijstjes ophangen, zodat alles een beetje bij elkaar past…… En dan staan er straks toch ineens nieuwe kasten, decoraties, kussens etc. 😉
   Nog een paar opmerkelijke centraal feitjes: Nicole kan de grote stroom tattoo aanvragen bijna niet bijhouden, nu alweer 40 nieuwe tattoo afspraken. (???) (Ik zie haar maar af en toe tatoeëren)
   Verder vertelde ze aan de kijkers dat het even kan duren voor je antwoord krijgt op je e-mail, omdat ze maar twee laptops hebben. Cees versprak zich, waarom ze niet een computer of telefoon extra aanschaffen:”Dat hebben ze zo afgesproken met ………. (En toen kwam er een streamlock) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *