Een grap met de vogelverschrikker

Een grap met de vogelverschrikker

Gisteren schreven we al in onze Utopia nieuwtjes van Bas en Bjorn walkie talkies geregeld hadden. En nu wordt duidelijk waarom, de heren zijn namelijk iets van plan.

De twee willen namelijk een grap uithalen, gisteren hadden de twee al de grootste lol toen ze de apertuur uit probeerde. Bas stond toen in de B&B en Bjorn was buiten. De twee grapten erop los en waren helemaal happy. Maar wat is de grap nou precies? Ze willen de vogelverschrikker voorzien van één walkie talkie. Als er dan een bewoner in de buurt is willen de grappenmakers diegene laten schrikken met geluidjes. Momenteel is het plan nog niet definitief uitgevoerd maar dat zal nog wel komen. Zullen de bewoners het ook kunnen waarderen? We schatten in dat het leuke beelden op gaat leveren. Wordt vervolgd dus…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:11

    Als het maar netjes blijft en niemand beledigt. En ik denk dat de meiden meer geld uit geven dan die Bas die loopt vaak in de zelfde kleren de meiden lopen in de mooiste kleren en als het samen met Bjorn is scheeld weer in de kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *