Wim en Rolf hebben een bar gemaakt

Wim en Rolf hebben een bar gemaakt

Gezien het feit dat het rustig is in Utopia zullen we nog even terug gaan naar gisterenavond. Rolf en Wim hebben namelijk iets gemaakt en daar zijn ze trots op. De twee halen Cees om vervolgens hun nieuwe creatie te laten zien.

Rolf en Wim hebben zich heel de dag uitgesloofd om een nieuwe bar te bouwen. Nouja, ik heb maar een beetje bijgedragen voegt Rolf eraan toe. Waarop Wim antwoordt jij hebt geholpen, ik heb gedaan. Als het stel eenmaal bij de nieuwe bar is aangekomen wordt Cees enthousiast. Dat hebben jullie snel gedaan! Is dat het oude ding? Super tof! Wim vertelt dat de bar wat hoger gemaakt is. En Rolf voegt eraan toe dat het nu echt een uitgifte bar is. Ja dit is gewoon perfect aldus Cees. Geef je hem ook een kleurtje vraagt hij erachter aan? Wat ieders wil antwoordt Wim. Ik zou hem roze maken voegt Rolf eraan toe. Zullen we hem zwart maken vraagt Rolf door. Gewoon zwart maken met een groot Utopia logo! Ja dat moeten we inderdaad nog doen antwoordt Wim. Toch leuk dat je van oude dingen iets moois kan maken aldus Cees. Dat geeft een mooie facelift. Rolf is ook helemaal happy, dat is een prachtig barretje wat we hebben gemaakt maat! Goed bezig geweest jongens! Een mooie verbetering ten aanzien van de andere bar.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 12:43

    Mijn mond valt open van verbazing. Cees vindt iets goed, tof en is enthousiast. Nou toe maar, het kan niet op.

    Ik ga het op de kalender / m’n agenda schrijven, dat ik dit niet vergeet. 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *