Het centraal van 8 september

Het centraal van 8 september

Tijd om weer wat te bespreken, de bewoners hebben een centraal gehad dus beschrijven we voor jou de besproken punten van 8 september.

Opening van het centraal
Ivan vertelt trots dat hij een nieuw kapsel heeft als hij het centraal opent. Dankzij top kapster Gina voegt hij eraan toe. Dan begint Ivan over de tshirts die ze kunnen bedrukken. Ze hebben nu een nieuwe plotter. Tien procent van elk verkochte product gaat naar stichting de Gouden Pot om anderen te helpen.

Aankomende evenementen
Bjorn neemt de evenementenkalender voor de maand september door. Zaterdag 12 september is de Micheal Jackson Tribute Night van 19:00 tot 23:00 uur. Ook zal Le Luifel gewoon open zijn. Op vrijdag 25 september wil de groep een fout feest organiseren, de details zullen nog bekend gemaakt worden. Op zondag 27 september is er weer een Utopia markt.
Op 4 oktober is er een Utopia bierfestival, vele verschillende soorten bier om allemaal te proeven. Natuurlijk is er binnenkort ook weer een Live in de loods met Nick & Simon op 12 oktober en later in de maand een Live in de Loods met Xander de Buisonje, kaarten hiervoor zijn beschikbaar op de Utopia webshop.

Utopia koffie
Als het goed is komt morgen de Utopia koffie binnen. Ook wil Cees zijn complimenten geven voor het verloop van het diner van afgelopen zaterdag. Cees wil gaan kijken of ze vaker diners kunnen geven voor grote groepen. Ook attendeert hij iedereen nog even op het schoonmaakrooster, dat moet immers ook gebeuren!

Vegetarische eten
Benjamin wil minimaal één keer maand vegetarisch gaan eten. Ook wil Benjamin met Rob een investering voor een massagetafel. Zo kan Rob weer normale massages geven en Benjamin reiki massages. De tafel zal € 120,- gaan kosten. De groep gaat akkoord.

Make-over voor de loods
De winter komt eraan en iedereen zal wil meer binnen gaan zijn. Daarom is het tijd voor een grote schoonmaak en een make-over van de loods. Nu staat er van alles wat en is het geen geheel.

Geen financiën
Geen cijfer vandaag van Mark. Deze komen donderdag. Vandaag gaat Mark aan de slag met de wellness schilderen en in Le Luifel.

Investering voor Gina
Gina wil een investering voor een stofzuiger vragen, de huidige stofzuiger werkt niet meer. Dit zal volgens de kapster tussen de 50 en 70 euro gaan kosten

Afsluiting centraal
Ivan wil benadrukken dat wanneer de BV € 12.500,- heeft, dat het eigenlijke inverteerbare bedrag € 2.500,- is. De groep moet zichzelf aanleren, zich niet meer rijk te rekenen als zij grote bedragen hebben. Daarnaast zal tien procent van de omzet per maand in deze pot gaan. Zo wordt de pot maandelijks extra gespekt. Zakgeld bestaat ook niet meer, iedereen krijgt vanaf nu maandelijks basisloon, verdient door de gehele groep.  Ook wil Ivan twee nieuwe desktops aanschaffen, geen laptops meer. Dit zal om en nabij de €1.500,- zijn. Ook zal er een nieuwe vloer komen, dit zal ongeveer € 1.000,- kosten. Dit is pas het begin, want er gaat veel meer opgeknapt worden. Kortom steeds meer signalen dat Utopia door blijft gaan in 2016! En daarmee sluit het centraal dan ook positief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. maria at 15:03

  Benjamin 13 ambachten??? Reiki pf pffff…zal wat worden. Is ook niet altijd goed……….Benjamin wil ook steeds van alles. Verander/verbeter de wereld …..zou zeggen begin bij jezelf benjamin………En blijf lekker door dromen!!!!!!

 2. Hyl at 14:25

  Ach ja, het kan niet op, er moet weer veel nieuw komen, er staat weer geld, voor hoelang???? Als je dat laminaat eens vochtig dweilt en niet zeiknat dan gaat het ook niet stuk, dat niemand dat snapt?????
  Maar…… Dat beetje winst is alweer op.

 3. gea at 14:25

  De massagetafel die Colinda had aangeschaft moest weg omdat Rob alleen stoelmassages ging doen,en nu moet er weer een nieuwe tafel komen. Schiet mij maar lek, en sinds wanneer doet Benjamin aan Reiki, heb je hem ook nooit eerder over gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *