Cees en Ivan hadden een goed gesprek

Cees en Ivan hadden een goed gesprek

Nog voor het centraal hadden Cees en Ivan een gesprek, een goed gesprek dit keer. Eerder hadden de twee een felle ruzie maar toch besloten eens het gesprek aan te gaan.

Wanneer Ivan buiten zit met een sigaret in zijn mond en de krant leest vraagt Cees of hij nu misschien tijd heeft om te praten. Ivan antwoordt luchtig Cees heb je een nieuw luchtje gekregen? Meer als grap bedoeld natuurlijk. Cees komt meteen ter zaken en heeft wat puntjes te bespreken. Het eerste punt van Cees is dat Ivan zijn taak van gisteren niet heeft uitgevoerd. Dit is niet het einde van de wereld, laat Cees gelijk weten. Want bijna niemand doet het de laatste tijd en hij hoopt dat Ivan hem steunt en zorgt dat iedereen dit weer gaat oppakken. En het tweede punt is dat Ivan dingen heeft gezegd de afgelopen dagen die hem echt erg beledigd en geraakt hebben. De uitspraken verdienden niet de schoonheidsprijs voegt hij eraan toe. Bovendien snapt hij niet waar hij dit aan verdiend heeft, misschien komt het omdat Ivan worstelt met zijn trots. Het is hiervoor een geweldige periode geweest. Je wist al die tijd je rust te bewaren en je stond klaar voor iedereen, maar de emotie is in de afgelopen dagen weer gigantisch geklapt. Ivan blijkt toch enige spijt te hebben voor de uitspraken die hij gedaan heeft. En Cees merkt op dat ze ondanks hun ruzie wel normaal tegen elkaar bleven doen.  Ik heb je zelfs in het zonnetje gezet! Cees geeft aan respect voor hem te hebben en hoopt dat dit gesprek ervoor zorgt dat het weer goed komt tussen hun.Ivan zegt dat hij Cees echt wel apart wilde nemen, maar iets hield hem tegen. Cees, ik ben blij dat jij het wel durfde.  Het gesprek wordt afgesloten met een dikke knuffel. Alles is weer vergeven, en koek en ei. De twee gingen met een grote glimlach uit elkaar. Hopelijk blijft het voorlopig gezellig in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ann at 16:35

  Dit had ik aanzienkomen, wat een manupuleerder die cees.. Iedereen probeer hij zo in te pakken.. Als het niet goed gaat dan kwaad.. Straks praat hij met anderen en zeg hij, ik ben maar zelf naar ivan gegaan om hem te spreken.. Bah.. Wat word het volgende van cees, oja, misschien een idee, laat iemand komen om te gaan praten over kramp, misschien allemaal laten voelen hoe het is als iemand kramp heeft.. O ik zie cees al glunderd de groep rondkijken..

 2. maria at 15:12

  Ivan kennende hoort hij het gesprek en (op/aanmerkingen) van cees gewoon aan. Denk heus wel dat hij zijn bedenkingen heeft. Maar laat het voor de lieve vrede rusten. Hij wil geen trammelant meer.Maar typisch cees ….ziet meestal de fout bij een ander.En gebak verkopen cees…..tja wat moet ik daar op zeggen…gezien zijn gelik en ……nee liever geen gebak van cees.

 3. Yvon at 14:45

  Eerst dat belerend verhaaltje,jij hebt je taak niet volbracht ..gatv.en Ivan houdt zijn mond,slap!! Had hij dat tegen mij gezegd,was ik direct weg gelopen.daarna dat geknuffel!!!
  En inderdaad gea hij zit overal met zijn vingers in of aan,zonder ze daarna af te wassen,vies kereltje..ik blijf erbij

 4. gea at 14:16

  Wat Cees zegt dat hij Ivan complimenteerde waar zijn familie bij was ,was alleen maar uit zelfbelang.En dacht je nu echt dat mensen naar utopia komen om gebak van Cees te kopen ,die overal met zijn vinger inzit

 5. anneke at 13:53

  Waarom misselijkmakend ik ben blij dat het besproken is (ik ben van bijde geen fan) Die twee konden goed met elkaar over weg .
  Hoe Ivan te keer ging was niet normaal maar ik zal ook zo reageren als er niet rustig aan gedaan kon worden moet er nu elke keer gedronken of gefeest worden .
  Ik begrijp best als er iemand jarig of 1 jaar erin zit maar doe dat met gebak en doe het feest in het weekend en drink dan met mate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *