Een gevoelig onderwerp…

Een gevoelig onderwerp…

 Ja het is een gevoelig onderwerp!

Gina en Stefanie zijn in de slaapkamer en praten over afgelopen nacht op de vide. Stefanie is blij haar hart uit te kunnen storten en vertelt dat ze gisteren net voor het slapen gaan gezellig in de woonkamer aan het praten was. Echter kwam er een gevoelig onderwerp ter sprake. Ze hadden het over een ziekte waaraan haar oma drie jaar geleden is overleden. Toen ze daarna in haar slaapkamer muziek luisterde, speelde er toevallig juist het liedje, dat op haar oma’s begrafenis te horen was. En vanaf dat moment werd Stefanie super verdrietig. Gina antwoordt maar je moet me gewoon wakker maken. Stefanie zegt dat ze dacht het wel alleen aan te kunnen. Ik dacht dat ik buiten lekker gewoon rustig even een sigaretje ging roken. Voor mijn part keihard zitten janken. Ik wilde niemand wakker maken omdat ik op het punt stond om in tranen uit te barsten. En toen liep ze onderweg naar een troostend sigaretje, Rolf tegen het lijf. Rolf was op dat moment de juiste man op de juiste plaats om haar te troosten. Gina is er niet tevreden over, de  volgende keer moet Stefanie haar gevoelens niet voor zich houden, maar zelf gezelschap zoeken om haar gevoelens te uiten. Gina vraagt haar nog of Rolf haar wel goed getroost heeft.  Stefanie knikt. Jawel, zegt ze. Hij was wel aardig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 13:37

  Jammer als het gebeurd.Maar het is ook niet normaal als je al die tijd geen vrouw hebt om bij te slapen.Zeker voor een jonge man.En Stef liet blijken dat ze iemand naast zich wil.Wil je je relatie kapot hebben .Ga naar utopia.succes verzekerd.

 2. Toet at 05:34

  Zou dat dan echt een liefdes koppel worden.Het ziet er naar uit.Rob kan ze niet krijgen.Rolf roep veel te hard ik bedrieg mijn vriendin nooit.Ja ja .Let op.Het is een roepetoeter van het eerste uur.Wij zullen zien.

  • Hannah at 10:13

   Ik weet het ook niet Toet, ik hoop in ieder geval dat Rolf laat zien dat hij trouw is aan zijn vriendin.
   Maar na het zien van Mark:Vanessa/Gina, Vanessa:Ivan/Mark, Gio:Robin/Isabella/Naomi, Colinda:Patrick/Wilco, etc., en de rest die met elke bezoek(st)er kust en/of het bos induikt, ben ik bang dat het nog moeilijk wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *