Bas ontvangt een e-mail van Didi

Bas ontvangt een e-mail van Didi

Bas zit rustig achter de laptop en wat blijkt… hij krijgt een e-mail. Ja.. en het mailtje is van Didi. De date die Bas gisteren uitkoos tijdens zijn date avond. Bas glundert helemaal, terwijl hij naar het beeldscherm staart. Juist op het moment, dat hij van plan was om een mail naar Bibi te sturen, ontvangt hij haar e-mail. Bas gaat haar ook direct een mailtje terug sturen. Bas is enorm blij met het mailtje wat hij van Didi ontvangen heeft. Hij begint zijn mailtje met ik vond het ook heel leuk met je en ben blij dat ik jou heb mogen kiezen! Hij laat Didi ook weten dat aankomende zaterdag helemaal top is en dat Mark en Gina de wellness vrij houden voor hen beiden. Bas sluit het mailtje af en verstuurt het naar Didi. Spannend aankomende zaterdag als Didi in de B&B komt logeren. (de sleutel is al in haar bezit), dat o.a. kunnen jullie in dit artikel  terug lezen. Zou Bas een goede keuze hebben gemaakt met Didi? Wat denken jullie?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *