Rob en Cees leggen het bij

Rob en Cees leggen het bij

Na de ruzie van vannacht tussen Cees en Rob besloten de twee met elkaar te praten. Wel zo fijn voor Cees want hij had het namelijk even helemaal gehad.

Bij de lounge gaan de heren het gesprek aan. Eerst is het tijd om even frustraties te uiten. Zo vindt Cees Rob zijn gedrag ongepast en Rob vindt dat Cees ook boos tegen hem deed. Bovendien wees hij met vingertje waar hij niet goed tegen kan. Maar Rob biedt wel zijn excuses aan, het was niet de bedoeling dat hij hem zou kwetsen. Volgens Cees is dat wel gebeurd en Rob vindt dat Rolf gebruikt wordt als pispaal van de groep wat in zijn ogen onterecht is. Iedereen heeft het gevoel dat ze alles tegen hem mogen zeggen voegt hij eraan toe. Maar altijd is er commentaar en daar kan ik niet goed tegen. Volgens Cees waren de kookkunsten helemaal niet zo bijzonder. De salade was smakeloos, de dressing was mislukt. En dan moet je zeggen wow, wat fantastisch? Nou, dat krijg ik mijn strot niet uit aldus de oudste bewoner van Utopia. Dus heb ik maar gezegd dat het wat vlak was. Volgens Rob is Cees gewoon een stap te ver gegaan. Een beetje kritiek is prima maar zo iemand afkraken kan gewoon niet. Zeker niet als Rolf zich zo kwetsbaar opstelt en zeker niet als het met de hele groep tegelijk is. Cees begrijpt niet dat Rob dan Cees persoonlijk afkraakt, en plein public. Bovendien vroeg Rolf in het openbaar om de mening over het eten, terwijl Cees al in de keuken heeft verteld dat hem het niet beviel.  Ja, Rolf is arrogant geeft Rob toe. Maar dat vloeit waarschijnlijk voort uit onzekerheid een houding die hij aanneemt. Wil Cees dat Rolf onderuit gaat, omdat hij de keuken heeft overgenomen? Cees ontkent in alle toonaarden. Rob benadrukt dat Rolf gewoon een kans verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Toet at 21:27

  Rolf kan niet zingen niet koken.Heeft een hele grote mond.Hij probeert echt een haantje te zijn.Hoop dat hij er uit gestemd wordt.Dag annie

 2. caroll at 19:51

  Volgens mij had Rolf toegezegd iedere dag voor de groep te koken. Ik heb gezien dat hij 3x “gekookt” heeft.1x spinazie met zand, 1x kaassouflees en kroketten uit de luifel en 1x veel te zout eten. Mag iemand hier dan wat van zeggen? Cees is ook mijn fan niet maar spreekt Rolf hier wel persoonlijk op aan, ook als Rolfl het hem persoonlijk vraagt. M.i. moeten beide een beetje afstand nemen van elkaar .
  Smakelijk eten.

 3. Yvon at 19:48

  Ben heel tevreden over dit gesprek,gelukkig heeft Rob zijn mening goed verwoordt en als Cees goed geluisterd heeft,zijn er nog een paar puntjes van kritiek bij gekomen inplaats van,zoals Ivan het doet,het spijt mij zo!!,
  Ik hoop en dat gaat ook gebeuren Cees door de mand valt..wat een onzin om te schrijven dat Rob te ver is gegaan,die jonge was kwaad Cees mag zich alles permitteren omdat hij 61 jaar is en Rob mag niets zeggen belachelijk ,daar is Cees al veel te lang mee weg gekomen.
  Misbaksel
  Rob is voor mij in achting gestegen..ga zo door Rob!!!

 4. gea at 19:29

  Eindelijk iemand die Rolf ook een kans gunt,maar daar heeft opa Cees natuurlijk niks mee te maken hij is zeker de enige die goed kan koken inclusief de’extra’ingredienten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *