Familiebezoek voor Naomi

Familiebezoek voor Naomi

We hebben naast alle drama ook nog wat leuks te melden. Want Naomi heeft familiebezoek! Het gezelschap bestaat uit vader, moeder, zusje en… een verrassing! Want er is gezinsuitbreiding! Ook Naomi is het opgevallen want als ze het stel bij de poort opvangt ziet ze iets op de arm van haar zusje zitten. Serieus zegt Naomi blij verrast. Al snel wordt duidelijk dat het om een puppy gaat. En Naomi is zo verrast dat ze een traantje van vreugde laat. Overigens is er ook nog een vriend bij. Vervolgens wordt er uiteraard geknuffeld en loopt het stel richting de loods. Ook daar volgt weer een begroeting en dan gaat het stel aan tafel zitten. Daar laat moeder van Naomi nog even weten dat ze Gio vanmorgen aan de telefoon had. Het is echt een schatje voegt moeders eraan toe. En Naomi vind het fijn om iets van haar “vriendje” te horen. Dan is het tijd voor een drankje en lekkere taart. Ondertussen vraagt Naomi of ze zich zorgen moet maken met betrekking tot Gio. Nee antwoordde de moeder van Naomi, echt niet vraagt Naomi voor de zekerheid… Vervolgens kunt je waarschijnlijk al raden wat er gebeurde, een streamlock… Verder wordt het verblijf nog even besproken. De moeder van Naomi denkt dat het verstandig is om nog even te blijven. We horen Naomi zeggen dat ze wel plannen heeft om wat langer te blijven. We horen 2 maanden, dat zou dus ongeveer maart betekenen… Verder krijgt Naomi ook nog cadeautjes, we zien een stapeltje kleding liggen. Er wordt nog volop gekletst en Naomi lijkt weer helemaal op te knappen. Haar dag kan niet meer stuk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. gea at 21:14

  Naomi heeft haar kist al meegegeven aan haar ouders die van ellende uitelkaar viel. En zij wil als zij eruit gaat haar bed meenemen omdat Gio dat volgens haar voor hen gemaakt heeft, dus als er dan een nieuwe in komt moeten ze eerst weer een bed maken.

  • Wil at 09:23

   Ja ja hou je ogen maar dicht en je kop in het zand naomi
   Belachelijk dat ze spullen mee mogen nemen ,
   Dat men dat toestaat van talpa,
   Straks wil er iemand de banken mee of koffieapp,
   Waar is de grens????

   Trouwens over hygiene gesproken….. Naomi zit op het aanrecht in de keuken inclusief schoenen.
   Gatver, straks legt er iemand brood op

 2. Hyl at 14:50

  Hoe bedoeld naomi ,geen zorgen maken om gio ,denkt ze nou nog steeds dat gio stil blijft staan? Hoe naief kan je zijn, hijheeft wel 100 x gezegt dat hij zich niet wil binden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *